Ξάνθη: Ηλεκτρονικά οι λογαριασμοί νερού στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

Ξάνθη: Ηλεκτρονικά οι λογαριασμοί νερού στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

Ξάνθη: Ηλεκτρικά οι λογαριασμοί νερού στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Αβδήρων αναφέρει τα εξής για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει: 

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΑ ότι είναι πλέον διαθέσιμη η λειτουργία i-bill με την οποία οι λογαριασμοί ύδρευσης αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω e-mail και δεν εκτυπώνονται πλέον σε έντυπο. 

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η παραλαβή του λογαριασμού από τους καταναλωτές και δεν υφίσταται πια ο κίνδυνος να χαθεί, όπως συχνά συμβαίνει, ενώ γίνεται και μια σημαντική ενέργεια υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος με τον περιορισμό της κατανάλωσης χαρτιού.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της ενημέρωσης των καταναλωτών μέσω sms για θέματα που αφορούν το λογαριασμό τους ή για τεχνικά ζητήματα όπως π.χ. η διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή τους εξαιτίας προγραμματισμένων ή έκτακτων εργασιών.

Για τη συμμετοχή στις παραπάνω υπηρεσίες αρκεί η συμπλήρωση από τον υπόχρεο του λογαριασμού μιας αίτησης στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ στο Νέο Ζυγό ή στα σημεία που γίνονται εισπράξεις (Τετάρτη στο λαογραφικό μουσείο της Γενισέας, Πέμπτη στο κτίριο που στεγαζόταν το αστυνομικό τμήμα Σελέρου και Παρασκευή στο πρώην δημαρχείο των Αβδήρων).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال