Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ειδικός συνεργάτης με αιχμές κατά του Δημάρχου Ξάνθης

Κοινοποίηση

Παραιτήθηκε ειδικός συνεργάτης με αιχμές κατά του Δημάρχου Ξάνθης

Την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Ξάνθης, με ειδίκευση τα θέματα τουρισμού, υπέβαλε την Πέμπτη ο Κώστας Τσεγγελίδης. 

Μάλιστα, στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει πως παρά τις διαρκείς οχλήσεις του, δεν έχει συγκληθεί μέχρι σήμερα η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου με τον ίδιο μάλιστα να εκτιμά πως η παρουσία του στη θέση του ειδικού συνεργάτη δεν έχει νόημα και πως δεν θέλει να επιβαρύνει τους δημότες με την αντιμισθία του. 

“Δια της παρούσης σας υποβάλω την παραίτησή μου από ειδικός συνεργάτης σε θέματα Τουρισμού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα των 17 μηνών και 16 ημερών. 

Παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις, τόσο από μέρους μου, όσο και από στενούς συνεργάτες σας, δεν συγκαλέσατε καμία φορά την επιτροπή Τουρισμού τα τελευταία 2 χρόνια. Παράλληλα, δεν αναλήφθηκε καμία πρωτοβουλία, ενέργεια ή δράση σε θέματα που άπτονται γενικότερα του Τουρισμού, με απώτερο σκοπό των ανασύνταξη / αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου μας. Απόρροια των παραπάνω η θέση που κατέχω να υφίσταται μεν, άνευ αντικειμένου δε, απασχολούμενος κυρίως σε γραφειοκρατικά θέματα, ήσσονος σημασίας. 

Ως εκ τούτου, δεν επιθυμώ πλέον η κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας της θέσης μου (907 ευρώ πλέον ασφάλισης) να επιβαρύνει περαιτέρω τους Δημότες της Ξάνθης” αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο Κώστας Τσεγγελίδης. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα