Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Ένας χαμός στο Europa Conference

Κοινοποίηση

Χάνεται η… μπάλα με τους πολλούς αγώνες του Europa Conference league σήμερα Πέμπτη, από όπου έρχονται και οι επιλογές του στοιχήματος. Μικρότερο το ενδιαφέρον στα λίγα ματς του Europa League. 

Σότσι – Παρτιζάν (19.00)

Όπως αναμενόταν, η Σότσι ξεκίνησε ελπιδοφόρα την φετινή σεζόν, όπου αρχικά πέρασε άνετα το εμπόδιο της Κέσλα στο Europa Conference, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αρκετά ποιοτικό το ρόστερ της και κάπως έτσι θέλει να προσπεράσει και το εμπόδιο της Παρτιζάν, που σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με το προηγούμενο. 

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει την χρονιά η Παρτιζάν καθώς μετρά το πέντε στα πέντε σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής. Στο Europa Conference πέρασε με συνολικό σκορ 3-0 το εμπόδιο της Ντουνάιτσκα Στρέντα, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Ένα σερί που δοκιμάζεται πάντως σήμερα στο γήπεδο της Σότσι για την τρίτη προκριματική φάση του Europa Conference. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Απο τα πιο ελκυστικά ζευγάρια της φάσης αυτής στην διοργάνωση και στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι σε θέση να μας δώσουν το Goal/Goal σε απόδοση 1.65 στο stoiximan.gr

Φίτεσε – Ντάνταλκ (20.00)

Πρώτο επίσημο ματς στην χρονιά για την Φίτεσε, που πέρσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Eredivisie, φτάνοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πορεία στο Europa Conference και η κληρωτίδα της χαμογέλασε σε αυτή την φάση των προκριματικών, αφού βρίσκει μπροστά της την μέτρια φέτος Ντάνταλκ. Στο πιο πρόσφατο φιλικό της παιχνίδι επιβλήθηκε της Μπόχουμ με 2-1. 

Η Ντάνταλκ έκανε μια μίνι έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός την Λεβάντια Ταλίν και το ταξίδι της στην Ευρώπη συνεχίζεται. Μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της μέχρι στιγμής, αφού στην Ιρλανδία δεν κάνει πλέον πρωταθλητισμό, όμως στο Europa Conference παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Βέβαια κόντρα στην Φίτεσε είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ του ζευγαριού. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μάλλον δεν μπορούν να συγκριθούν σε ποιότητα οι δύο ομάδες και περιμένουμε νίκη της Φίτεσε με μεγάλο σκορ. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.80 από το Pamestoixima. 

Τραμπζονσπόρ – Μόλντε (20.30)

Μπορούσε και καλύτερα πέρσι η Τραμπζονσπόρ με την ποιότητα που είχε στο ρόστερ της, αλλά φέτος είναι αποφασισμένη να κάνει πρωταθλητισμό και γενικά να κάνει το βήμα παραπάνω. Μεγάλη μεταγραφή αυτή του έμπειρου Χάμσικ μεταξύ άλλων και φυσικά θέλει να προχωρήσει και στην Ευρώπη. Θετική εικόνα πραγματοποίησε και στα φιλικά προετοιμασίας, με πιο πρόσφατη τη νίκη της επί της Κασίμπασα με 2-1.

Η Μόλντε κέρδισε στο πρώτο ματς του προηγούμενου γύρου με 3-0 την Σερβέτ και λίγο έλειψε να κινδυνεύσει, όταν έχασε στην Ελβετία με 2-0. Τέλος καλό, όλα καλά για την εκπρόσωπο της Νορβηγίας στον θεσμό, που έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με την Τραμπζονσπόρ, που είναι η ετοιμότητα της από τα συνεχόμενα παιχνίδια τόσο στην Ευρώπη και κυρίως στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν τρομάζει η Μόλντε φέτος και η ποιότητα του ρόστερ στην Τραμπζονσπόρ γέρνει την πλάστιγγα προς τα αριστερά και τον άσο στο 2.25 από την Bet365.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα