Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια

Κοινοποίηση

Γιάννης - Εκτόξευση στα Αστέρια

Πώς ένας άνθρωπος «αόρατος» για 18 χρόνια κατέκτησε τον τίτλο του 2021, τα 3 MVP και τις καρδιές όλων!

Το βιβλίο της δεν είναι μια απλή αθλητική βιογραφία. Φωτίζει την πορεία του Γιάννη προς το σημείο εκείνο όπου το αμερικανικό όνειρο συναντά τη σιδερένια θέληση και τη γοητευτική αθωότητα.
ΤΖΕΜΙΛ ΧΙΛ, παρουσιάστρια του podcast Jemele Hill Is Unbothered
Η ικανότητα της Μίριν Φέιντερ να ξετρυπώνει τα πιο γλαφυρά και ανθρώπινα περιστατικά καθιστά τη γραφή της συναρπαστική. Ένας κορυφαίος αθλητής όπως ο Γιάννης αξίζει πέρα για πέρα μια βιογραφία αυτού του επιπέδου.
ΜΑΡΚΟΥΣ ΤΟΜΠΣΟΝ, συγγραφέας των βιβλίων Golden και KB
Η Μίριν Φέιντερ ακολουθεί τα ίχνη μιας παιδικής ηλικίας βασισμένης στους στέρεους οικογενεια­κούς δεσμούς και σημαδεμένης από ακραία φτώχεια, ρατσισμό και ξενοφοβία. Η ιστορία του Γιάννη μοιάζει με τον χαρακτήρα του: σοβαρή, συναρπαστική και, πάνω απ’ όλα, αληθινή πηγή έμπνευσης.
ΜΠΕΝ ΓΚΟΛΙΒΕΡ, συγγραφέας του βιβλίου Bubbleball
Πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τους σύγχρονους υπερήρωες του ΝΒΑ. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν μας έχει ξεφύγει το παραμικρό. Ώσπου καταφτάνει η Μίριν Φέιντερ με τούτο το πολυσχιδές, λεπτομερέστατο, αποκαλυπτικό πορτρέτο ενός άντρα που έζησε εκατό ζωές σε είκοσι έξι χρόνια. Ένα εκπληκτικό ανάγνωσμα, που αποδεικνύει ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα μέσα από πολύ κόπο, αγωνία, απελπισία, αποφασιστικότητα. Και μια άσβεστη επιθυμία για υψηλές πτήσεις.
ΤΖΕΦ ΠΕΡΛΜΑΝ, συγγραφέας των βιβλίων Three Ring Circus και Showtime
Αγροά του βιβλίου ΕΔΩ
https://www.dioptra.gr/vivlio/athlitismos/giannis-antetokounmpo/?fbclid=IwAR20Tz22oKgvoMVhpnPoOktCWt-tq0um3ilIA1UBVw4UwM7R_OK2TeCJr_w

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα