Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Γιορτές Παλιάς Πόλης 2021: Στο γήπεδο του ΑΟΞ η Ζουγανέλη – Είσοδος 8€

Κοινοποίηση

Γιορτές Παλιάς Πόλης 2021: Στο γήπεδο του ΑΟΞ η Ζουγανέλη – Είσοδος 8€


Γιορτές Παλιάς Πόλης 2021:
Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, στις 20:30 το βράδυ.  

Πληροφορίες για τη συναυλία: 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος, ένα λίγο περίεργο καλοκαίρι, να γεμίσει τις νύχτες μας με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια. Ετοιμάζει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, με πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση! Σε αυτήν την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή, η Ελεωνόρα και η παρέα των μουσικών της δημιούργησαν ένα ψηφιακό album με τίτλο «Πάρ’ το αλλιώς» με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας! Αυτό, ήταν και η ιδέα και η αφορμή για τον τίτλο της περιοδείας της! Κάποια από αυτά τα τραγούδια τα έχουμε ακούσει στις ζωντανές της εμφανίσεις μέσα στα χρόνια, κάποια άλλα όχι. Κάποια τα έχουμε ακούσει περισσότερο και κάποια λιγότερο. Κάποια έχουν μεταμορφωθεί εντελώς και κάποια όχι. Όλα όμως έχουν ένα κοινό σημείο. Την αγάπη της Ελεωνόρας για τη καλή μουσική! Αγάπη που μας τη δίνει απλόχερα σε κάθε της εμφάνιση! Αγάπη που θα μας τη δώσει και σε αυτήν την μουσική της παράσταση.

Μαζί της οι εξαιρετικοί φίλοι μουσικοί: Φώτης Δεληνικόλας – κιθάρες, Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο, λάφτα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς πλήκτρα, πιάνο, Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα και Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο.

Ηχοληψία: Μπράιν Coon – Δημήτρης ΣαμαράςΦώτα / Σχεδιασμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης

Τιμή εισιτηρίου: 8,00€

Προπώληση εισιτηρίων από το Viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 για την διευκόλυνση της ροής.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο είναι υποχρεωτική.

Η τήρηση των αποστάσεων στον χώρο του γηπέδου είναι υποχρεωτική.

Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους καθ’ όλη την διάρκειά της.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα