Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Εθνική πόλο δίνει 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Κοινοποίηση

Η Εθνική πόλο δίνει 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Σε μία σπουδαία κίνηση θα προχωρήσουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών που αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους. 

Πρόκειται για το μισό πριμ που θα λάβουν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Μαρινάκης πριμοδοτεί με 200.000 ευρώ τους παίκτες της Εθνικής για την σπουδαία διάκρισή τους και αυτοί αποφάσισαν να δωρίσουν τα μισά χρήματα στους πυρόπληκτους. 

Το ποστάρισμα της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα