Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Τα «μαγικά» που έκαναν μια μπουγάτσα διάσημη

Κοινοποίηση

Το ιπτάμενο φύλλο μιας μπουγάτσας έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Ξάνθη. Πρόκειται για τον γνωστό «Φιλόσοφο» της πόλης ο οποίος επιδίδεται σε μερικά περίτεχνα μαγικά καθώς ανοίγει το φύλλο της μπουγάτσας που σερβίρει. 

Η μαεστρία του φυσικά δεν άργησε να γίνει viral, μιας και ο ίδιος πιάνει το φύλλο και το ανοίγει στον… αέρα, μετατρέποντας την παρασκευή της μπουγάτσας σε ένα υπερθέαμα. Όσο περνάει η ώρα, το φύλλο γίνεται πιο μεγάλο και λείο, ενώ ο τρόπος ανοίγματος θυμίζει σκηνή βγαλμένη από ταινία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντίστοιχο βίντεο γίνεται viral, μιας και ο «φιλόσοφος» που κρύβεται πίσω από το κατάστημα μπουγάτσας «Φιλοσοφίες», επιδίδεται κατά καιρούς σε αντίστοιχα ταχυδακτυλουργικά, τα οποία προκαλούν τον θαυμασμό σε μικρούς και μεγάλους. 

Εκτός από τα… ιπτάμενα φύλλα μπουγάτσας, αυτό που επίσης ξεχωρίζει είναι και οι ιδιαίτερες γεύσεις όπως η μπουγάτσα με κρέμα Bueno αλλά και με μερέντα.

Το να ανοίγει κάποιος ένα φύλλο μπουγάτσας στον… αέρα, με τόση μεγάλη μαεστρία είναι αναμφίβολα ένα θέαμα που δεν περνά απαρατήρητο, όπως και οι μεγάλη γκάμα γεύσεων που ακολουθεί! 

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μπουγάτσας σας περιμένει στην Ανδρέου Δημητρίου 20 και στην οδό Δημοκρίτου 17 (έναντι του ΚΤΕΛ Ξάνθης) ή και στο τηλέφωνο 2541064547.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα