Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάνω από 3.000 στρέμματα κάηκαν στην Αχαΐα

Κοινοποίηση

Πάνω από 3.000 στρέμματα κάηκαν στην Αχαΐα

Ο περιβαλλοντικός δορυφόρος Sentinel-2 «είδε» στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 01/08 τις καμένες περιοχές στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με τις εικόνες του δορυφόρου και τους υπολογισμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών /meteo.gr, οι καμένες περιοχές ξεπερνούν σε έκταση τα 3.000 στρέμματα. Σημειώνεται όμως ότι καθόσον η φωτιά δεν είχε τεθεί ακόμη σε πλήρη έλεγχο, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αλλάξει.

Στον σχετικό χάρτη (άποψη από βορειοανατολικά), με καφέ αποχρώσεις παρουσιάζονται οι καμένες περιοχές.

Πάνω από 3.000 στρέμματα η πρώτη εκτίμηση των καμένων περιοχών στην Αχαΐα Πάνω από 3.000 στρέμματα η πρώτη εκτίμηση των καμένων περιοχών στην Αχαΐα  SHARE IT : facebook sharing button twitter sharing button messenger sharing button whatsapp sharing button email sharing button click here Δείτε τον χάρτη Ο περιβαλλοντικός δορυφόρος Sentinel-2 «είδε» στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 01/08 τις καμένες περιοχές στην Αχαΐα.     Σύμφωνα με τις εικόνες του δορυφόρου και τους υπολογισμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών /meteo.gr, οι καμένες περιοχές ξεπερνούν σε έκταση τα 3.000 στρέμματα. Σημειώνεται όμως ότι καθόσον η φωτιά δεν είχε τεθεί ακόμη σε πλήρη έλεγχο, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αλλάξει.  Στον σχετικό χάρτη (άποψη από βορειοανατολικά), με καφέ αποχρώσεις παρουσιάζονται οι καμένες περιοχές.    Ακολουθήστε το Cretalive στο Google News και στο Facebook   Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα