Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πλαστικά Θράκης: Ολοκλήρωση πώλησης ακινήτου στις ΗΠΑ για 14,5 εκατ. δολάρια

Κοινοποίηση

Πλαστικά Θράκης: Ολοκλήρωση πώλησης ακινήτου στις ΗΠΑ για 14,5 εκατ. δολάρια

Την ολοκλήρωση της πώλησης ακινήτου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ, με την ονομασία  Thrace Linq Inc, ανακοίνωσε η Πλαστικά Θράκης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, «μετά από την είσπραξη  του  συνόλου του υπολειπόμενου μέρους του τιμήματος ύψους 3.5 εκ. Δολαρίων ΗΠΑ (πλέον των οφειλόμενων τόκων και εξόδων) και τη συνακόλουθη κατάργηση των όποιων αιρέσεων συνδέονταν με την εξόφληση αυτή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του ακινήτου και συνακόλουθα η εν λόγω μεταβίβαση κατέστη πλέον βέβαιη και οριστική.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό τίμημα της ως άνω πώλησης ανήλθε σε 14.5 εκ. Δολάρια ΗΠΑ, το μεγαλύτερο μέρος του όποιου (ήτοι 11 εκ. Δολάρια ΗΠΑ) είχε εισπραχθεί κατά την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας αγοραπωλησίας του εν λόγω ακινήτου (ήτοι στις 15/06/2020).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ως αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου, ο Όμιλος αναμένεται να καταγράψει έκτακτα κέρδη για τη χρήση 2021, ύψους 7.78 εκ. Δολαρίων ΗΠΑ (ήτοι 6.6 εκ. Ευρώ περίπου).

Η οριστική πώληση του ακινήτου της 100% θυγατρικής εταιρείας Thrace Linq Inc. ολοκληρώνει με τον πλέον επωφελή για τον Όμιλο τρόπο το πλάνο ενεργειών, αναφορικά με την παύση της παραγωγικής λειτουργίας της συγκεκριμένης θυγατρικής.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα