Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΟ 6.50

Κοινοποίηση

Στην χθεσινή στήλη χαρακτήρισα το «διπλό» της Αάλμποργκ ως το φαβορί της ημέρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε όχι μόνο ως τελικό αποτέλεσμα, αλλά και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Ισπανού Martí Cifuentes δημιούργησε 14 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις μία των γηπεδούχων. Ένα σημείο που τα… είχα όλα και πέρασε.

Παρότι λάτρης των αουτσάιντερ, υπάρχουν στιγμές που δεν έχω… κολλήματα να ασχοληθώ και με φαβορί που αξίζουν την προσοχή μας. Γιατί αυτό είναι το στοίχημα… η αξία. Είτε βρίσκεται σε φαβορί, είτε σε αουτσάιντερ δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Var: Η νέα στήλη στο Betmarket

Από σήμερα και κάθε ημέρα (τις καθημερινές) στις 09.00 το πρωί στο betmarket.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τους αγώνες του στοιχηματικού κουπονιού, την επικαιρότητα της ημέρας, τις πτώσεις των αποδόσεων που αξίζει να αναφερθούν, όπως και τους σημαντικότερους τζίρους.

Μία νέα στήλη που έχει ως στόχο να σας βάλει στο κλίμα της ημέρας από πολύ νωρίς ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει και που πρέπει να εστιάσετε.

Για το 3/3 η Γουίκομ

Η Γουίκομ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που ξεκίνησαν πολύ δυναμικά την σεζόν και μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο υποβιβασμός από την Τσάμπιονσιπ δεν την επηρέασε καθόλου και δείχνει πως έχει προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας, ενώ η παραμονή του Γκάρεθ Εϊνσγουορθ (φωτό) στον πάγκο της εγγυάται ανάλογη συνέχεια.

Η Γουίγκαν ξεκίνησε με το αριστερό την σεζόν, αλλά την περασμένη αγωνιστική πήρε την πρώτη της νίκη δίχως βέβαια να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Την δεδομένη χρονική στιγμή θεωρώ πως η Γουίκομ είναι πιο έτοιμη αγωνιστική, με την ψυχολογία στα ύψη και ικανή για το 3/3 σε αποδόσεις αουτσάιντερ (3.00).

Σε εξαιρετική φόρμα η Λίνγκμπι

Σε μία αυριανή αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Δανίας στέκομαι στην εξαιρετική κατάσταση και τις ποιοτικές διαφορές που έχει η Λίνγκμπι απέναντι στην ουραγό Αμαγκέρ.

Πρωτοπόρος μετά το 4/4 και 13 τέρματα σ’ αυτό το διάστημα δείχνει από πολύ νωρίς τις προθέσεις της για άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία μετά τον περυσινό υποβιβασμό.

Μέσα στον Αύγουστο έχει αγωνιστεί σε 3 αναμετρήσεις όπου φιλοδώρησε τους αντιπάλους της με 9 (στο Κύπελλο), 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα.

Η Αμαγκέρ είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική της συγκομιδή μετά από 4 αγώνες (0 βαθμοί).

Θεωρώ πως η αναμέτρηση είναι πολλά με λίγα και θα ποντάρω στο over3.5 και over4.5 τέρματα των γηπεδούχων.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365 σε

17/8 – 21:45 – Γουίγκαν – Γουίκομ: 2 (3.00) με 10 μονάδες (Π.Π)

18/8 – 19:00 – Λίνγκμπι – Φ. Αμαγκέρ: over3.5 γκολ Λίνγκμπι (3.25) με 15 μονάδες

18/8 – 19:00 – Λίνγκμπι – Φ. Αμαγκέρ: over4.5 γκολ Λίνγκμπι (6.50) με 7.50 μονάδες

Και στην δυάδα Γουίκομ 2 – Λίνγκμπι over3.5 τέρματα απόδοσης 9.75 ποντάρισμα 4 μονάδων

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νέες στοιχηματικές εταιρίες νέες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα