Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Τρελαίνει» κόσμο ο Βιθέντε Γκόμεθ που πήρε ο ΑΟΞ

Κοινοποίηση

«Τρελαίνει» κόσμο ο Βιθέντε Γκόμεθ που πήρε ο ΑΟΞ [ΒΙΝΤΕΟ]
Ως το μεταγραφικό «μπαμ» της Super League 2 χαρακτηρίζεται η προσθήκη του Ισπανού αμυντικού μέσου Βιθέντε Γκόμεθ στο ρόστερ του ΑΟΞ. 

Η Ξάνθη προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, στην προσπάθεια ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της με στόχο φυσικά την πολυπόθητη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Super League 1. 
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αποτελεί αναμφίβολα μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει ο ΑΟΞ μιας και ο 33χρονος Γκόμεθ, «μετρά» 75 συμμετοχές στην La Liga και 195 στην La Liga 2.
Επί σειρά ετών αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λας Πάλμας, στην συνέχεια πήγε στην Λα Κορούνια. Τελευταίο σταθμός της έως τώρα καριέρας του ήταν οι Κεράλα Μπλάστερς, από την Ινδία.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή José Vicente Gómez Umpiérrez.

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας μας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Λας Πάλμας τόσο στην δεύτερη κατηγορία, όσο και στην La Liga, ενώ από το 2018 έως το 2020 ήταν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν αγωνιστεί πέρσι στο πρωτάθλημα Ινδίας με την Κεραλα Μπλάστερς.

José, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα