Τροχαίο Ασπροβάλτας: Νεκρός και ο 24χρονος από τη Μάνδρα

Τροχαίο Ασπροβάλτας: Νεκρός και ο 24χρονος από τη Μάνδρα

Συνολικά τρία νέα παλικάρια από τη Μάνδρα βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα στην Ασπροβάλτα 

Κατέληξε τελικά και ο 24χρονος νεαρός από τη Μάνδρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ασπροβάλτα. 

Ο άτυχος νέος βρισκόταν μέσα στο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες η κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη. 

Τελικά έχασε τη μάχη και έτσι ένα ακόμη νέο παιδί από τη Μάνδρα προσμετράται πλέον στους νεκρούς του δυστυχήματος. 

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο οδηγός του οχήματος, όσο και ο συνοδηγός, 25 και 22 χρονών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους την ίδια ημέρα καθώς και μια γυναίκα 64 χρονών, που οδηγούσε το άλλο όχημα. 

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Νεκροί 2 Ξανθιώτες σε τροχαίο στην Ασπροβάλτα

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال