Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

Κοινοποίηση

ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι το καλεντάρι για τα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής, καθώς την προσεχή εβδομάδα θα έχουμε τους πρώτους προημιτελικούς σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, ενώ το αποψινό πρόγραμμα προσφέρει επιλογές που αφορούν στοιχήματα στα γκολ.

Απειλεί την πρωτοπόρο η Φορταλέζα

Δεν με ενθουσιάζει το αποψινό πρόγραμμα στη Βραζιλία, με τα τρία ματς της μεγάλης κατηγορίας να παρουσιάζουν αρκετές ιδιαιτερότητες, ενώ και στη Serie B έχουμε αρκετές αναμετρήσεις δύσκολες για ανάγνωση.

Η Παλμέιρας ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ στα δύο τελευταία ματς της, στο εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Φλουμινένσε και στο εκτός έδρας 0-0 στο κλάσικο με τη Σάο  Πάουλο, η Φορταλέζα είναι μία εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα υπό τον Αργεντινό τεχνικό Βοϊβόδα και πιστεύω ότι μπορεί να δυσκολέψει έντονα το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα απόψε.

Μπορεί να ακολουθεί κρίσιμο ματς για το Λιμπερταδόρες κόντρα στη Σάο Πάουλο για την Παλμέιρας, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει βασικούς απόψε, καθώς η ομάδα του προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Ατλέτικο Μινέιρο να βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω, ενώ η σαρωτική Φλαμένγκο κάνει ντεμαράζ μετά από το κακό ξεκίνημα και φαντάζει ως η κύρια απειλή.

Η Φορταλέζα ηττήθηκε με 3-1 ως φιλοξενούμενη της Σεαρά στο κλάσικο της περασμένης Κυριακής, αλλά αντέδρασε άψογα μεσοβδόμαδα, κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας και διασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάο Πάουλο.

Η Παλμέιρας είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να παίξει μόνο για τη νίκη, προσφάτως παρουσίασε ορισμένα αμυντικά προβλήματα, ασχέτως εάν δεν τα πλήρωσε, η Φορταλέζα είναι ομάδα που μπορεί να τιμωρήσει τέτοιου είδους λάθη, περιμένω ένα όμορφο ματς, με ρυθμό και αρκετές φάσεις και θα κρατήσω το Over 2.5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.05+.

Με πολλές απουσίες και με διεθνή ματς μπροστά τους οι Ατλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάουλο, δεν μπορώ να προβώ σε κάποια εκτίμηση για τη μεταξύ τους μονομαχία, ενώ δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε ρόλο φαβορί την Κουϊαμπά, έστω και κόντρα στην ντεφορμέ Μπαΐα του υπό πίεση κόουτς Καβαλκάντι.

Από τα ματς της Serie B, ξεχωρίζει το ντεμπούτο του πολύπειρου τεχνικού Λουσεμπούργο στην Κρουζέιρο, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρούσκε, πιθανή ισοπαλία για όσους αρέσκονται σε αυτές αποτελεί η μονομαχία της Βίλα Νόβα με τη Σαμπάιο Κορέα, ενώ η φορμαρισμένη Αβαΐ μπορεί να φύγει με νίκη από την έδρα της CSA, δίχως, πάντως, να υπάρχει ιδιαίτερη αξία στις τιμές που προσφέρεται.

Ιδανικές προϋποθέσεις για γκολ

Σωστό φαβορί, αλλά σε χαμηλές τιμές η Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Γοδόι Κρους, με το σύνολο του τεχνικού Γκαγιάρδο να αναζητεί αντίδραση μετά από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Μπόκα στην διαδικασία των πέναλτι, προκαλούν οι τιμές στο 3.00+ για το διπλό της Σαν Λορένσο στην έδρα της Ουνιόν, όμως δεν είναι ακόμη όσο σταθερή θα ήθελα για να ποντάρω υπέρ της  «σικλόν», ενώ αμφίρροπο και με λογικό σετ αποδόσεων είναι το ματς της Ουρακάν με τη Λανούς.

Θα κρατήσω το αμφίσκορο στο ματς της Μπάνφιλντ με την Ταγέρες, μία αναμέτρηση δύο ομάδων που επιδιώκουν να παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο, με τις τιμές αουτσάιντερ για το G/G να έχουν αξία.

Η Ταγέρες ήταν εκνευριστικά άστοχη στο ματς με την  Μπόκα, αλλά δημιούργησε αρκετές φάσεις, η Μπάνφιλντ είναι κι αυτή ομάδα που έχει επιθετικότητα στο παιχνίδι της, περιμένω ένα ματς με εκατέρωθεν διαστήματα κυριαρχίας και σκοράρισμα από τις δύο πλευρές, με το G/G να παίζεται σε τιμές λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

Θα ολοκληρώσω τη σημερινή μου περιήγηση με το πρωτάθλημα της Παραγουάης και τη δοκιμασία της πρωταθλήτριας Λιμπερτάδ στην έδρα της Νασιονάλ, με τις δύο ομάδες να τρέχουν να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικά έδαφος σε αυτό το ξεκίνημα του Κλαουσούρα.

Τρεις ισοπαλίες στη σειρά μετρά η Λιμπερτάδ, η οποία κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Σολ, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές και το τελικό αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη.

Η Νασιονάλ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λουκένιο, επίσης σε παιχνίδι με πολλές φάσεις που θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά, ενώ μετρά 3/3 αμφίσκορα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Ιδανικές οι προϋποθέσεις για ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν σκοράρισμα και πολλά τέρματα, περιμένω επιθετική προσέγγιση και από τις δύο ομάδες, καθώς έχουν ανάγκη να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και θα ποντάρω στο συνδυασμό του G/G & Over 2.5 στο 2.20.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Bet365.gr)

07/08 19:30 Μπάνφιλντ– Ταγέρες G/G (2.05)

Μονό σε απόδοση 2.05  με 25  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

08/08 00:15 Νασιονάλ – Λιμπερτάδ G/G & Over 2.5 (2.20)

Μονό σε απόδοση 2.20  με 25  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

08/08 03:00 Παλμέιρας – Φορταλέζα Over 2.5 (2.07)

Μονό σε απόδοση 2.07  με 25  μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα