Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: «Περίεργη» φωτιά δίπλα σε κάδους στη Λεωφόρο Στρατού [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη: «Περίεργη» φωτιά δίπλα σε κάδο στη Λεωφόρο Στρατού [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια ιδιαίτερα «περίεργη» φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το βράδυ του Σαββάτου, δίπλα σε κάδους απορριμάτων επί της οδού Λεωφ. Στρατού στην Ξάνθη. 

Κάτοικοι εντόπισαν δίπλα στον κάδο μια στοίβα από χαρτόκουτα να φλέγονται ξαφνικά, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. 

Ένα πυροσβεστικό όχημα με 3 πυροσβέστες έσπευσε στο σημείο, με τους πυροσβέστες να σβήνουν άμεσα την μικρή εστία πριν αυτή εξαπλωθεί. 

Μάλιστα, ένα ακόμη όχημα της πυροσβεστικής μετέβη επίσης στο σημείο προληπτικά, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει.

Ξάνθη: «Περίεργη» φωτιά δίπλα σε κάδο στη Λεωφόρο Στρατού [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξάνθη: «Περίεργη» φωτιά δίπλα σε κάδο στη Λεωφόρο Στρατού [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής δεν είδαν κάποιον να βάζει φωτιά, ωστόσο το γεγονός ότι αυτή ξεκίνησε ξαφνικά μέσα στη νύχτα φαίνεται πως εγείρει προβληματισμούς. Μάλιστα στο σημείο των κάδων υπήρχε χαμηλή βλάστηση αλλά και αγροτικά κτήματα στα οποία θα μπορούσε πολύ εύκολα να επεκταθεί η φωτιά. 

Το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κάδους απορριμάτων κοντά στο συγκρότημα πολυκατοικιών που βρίσκεται λίγα μέτρα από τη γέφυρα του Κόσυνθου. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η Ξάνθη βρίσκεται στις περιοχές κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς και οι Αρχές συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους κατοίκους, ενώ έχει απαγορευτεί και η κυκλοφορία στο περιαστικό δάσος αλλά και σε όλα τα άλση της περιοχής.  

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα