Page Nav

HIDE

Grid

LIST_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

Τιτλοι Ειδησεων:

latest

Ξάνθη: Προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά των υποχρεωτικών εμβολίων

Στη Δικαιοσύνη κατά των υποχρεωτικών εμβολίων προσέφυγαν 85 πολίτες από διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους, που συμμετέχου...

Ξάνθη: Προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά των υποχρεωτικών εμβολίων

Στη Δικαιοσύνη κατά των υποχρεωτικών εμβολίων προσέφυγαν 85 πολίτες από διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους, που συμμετέχουν στην  αυτό-οργανωμένη ομάδα πολιτών «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΞΑΝΘΗ», και κατέθεσαν σχετική μηνυτήρια αναφορά. 

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 και αποτελείται από τρία βασικά κείμενα. 

Το Νομικό Κείμενο, το οποίο στρέφεται κατά παντός υπευθύνου – κατονομάζοντας ωστόσο και συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία από θέση ισχύος έχουν πρωτοστατήσει, δια πράξεων ή παραλείψεών τους, σε ένα ειδεχθές και συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού” όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση. 

Εκτενές και τεκμηριωμένο Επιστημονικό Πόρισμα, το οποίο έχει συνταχθεί από έγκριτους επιστήμονες και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Ως επιστήµονες είµαστε υποχρεωµένοι να ενηµερώσουµε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δηµόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσµούς, για τους κινδύνους που εγκυµονούν τα υποχρεωτικά εµβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δηµόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων µας. Ευχόµεθα ως άνθρωποι, οι επιστηµονικές προβλέψεις της αµερόληπτης επιστήµης, που παρουσιάζονται εδώ διεξοδικά, να µην επαληθευθούν. Όµως τα δεδοµένα και οι επιστηµονικές προβλέψεις, µας οδηγούν να πούµε µε τον πιο εµφατικό επιστηµονικό λόγο ότι η επιστήµη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αµέσως το συνεχιζόµενο εφιαλτικό και εγκληµατικό αυτό πείραµα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουµε εκατόµβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασµάτων, που εµπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συµβούλους των.Τα επιστηµονικά δεδοµένα δείχνουν αναµφισβήτητα πως οι υποχρεωτικοί εµβολιασµοί, πέραν του ότι είναι αντισυνταγµατικοί και αντιβαίνουν προς κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, αποτελούν ανήθικη επιχείρηση από την ίδια την ελληνική πολιτεία εναντίον των πολιτών της. Τα επιστηµονικά ευρήµατα δείχνουν την ανάγκη άµεσης παρέµβασης της δικαιοσύνης και άµεσο τερµατισµό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήµατος κατά του ελληνικού λαού»” τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση. 

Έγγραφο, το οποίο επικυρώνει την όλη δικονομική κίνηση με τις 58.000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών ενάντια στις «υποχρεωτικές» ιατρικές πράξεις, τις οποίες έχει συγκεντρώσει το Δίκτυο Ελληνισμού και στη συνέχεια τις έχει πιστοποιήσει ως αυθεντικές μέσω συμβολαιογράφου. (Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται: https://www.diktyoellinismou.gr/ypografes-iatrikes-praxeis/).

Καλεί δε η Μηνυτήρια Αναφορά την Εισαγγελική Αρχή να διερευνήσει, ως οφείλει εκ του υψηλού της λειτουργήματος, τα καταγγελλόμενα. Προσδίδεται δε σε αυτή την κίνηση ο χαρακτηρισμός «Κατεπείγουσα» - καθώς οι καταγγέλλοντες πιστεύουν πως πρόκειται κυριολεκτικά για ζήτημα ζωής ή θανάτου. Εκφράζουν δε την ελπίδα πως «η Εισαγγελική Αρχή του τόπου μας θα κινητοποιήσει άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, με γνώμονα το Σύνταγμα της Ελλάδας, την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις»” καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.