Ζήτησε πυροσβεστικό όχημα και τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο!

Ζήτησε πυροσβεστικό όχημα και τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο!

Με δάκρυα στα μάτια κατήγγειλε ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ πρόεδρος κοινότητας στην Αρκαδία - Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ταξίαρχος

Σάλος προκλήθηκε από την καταγγελία του προέδρου της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας στην Αρκαδία Δημήτρη Δημητρακόπουλου, σύμφωνα με την οποία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ τον ρώτησε αν έχει πολιτικό μέσο, προκειμένου όχημα της Πυροσβεστικής να μεταβεί στο σημείο όπου υποδείκνυε για τη μεγάλη φωτιά που απειλούσε το σπίτι του. 

Ο ίδιος κ. Δημητρακόπουλος με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα ματιά εξήγησε δηλώσεις του ότι επικοινώνησε με τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ ζητώντας πυροσβεστική συνδρομή κι εκείνος τον ρώτησε αν έχει πολιτικό μέσο.

Δείτε τη συγκλονιστική καταγγελία του προέδρου της κοινότητας στο βίντεο που ακολουθεί (στο 06:45):


Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα social media ενώ η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ ηταν άμεση. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε ΕΔΕ και μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης ο ταξίαρχος σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία τέθηκε σε διαθεσιμότητα. 

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τονίζονται τα εξής:

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

cretalive.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال