Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΡΕΒΑΝΣ Ή ΝΕΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ;

Κοινοποίηση

Τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά της ζώνης της Conmebol έχουμε απόψε, με το ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή κα κλέβει την παράσταση, ένα μήνα-σχεδόν-μετά από την επικράτηση της αρμάδας του Μέσι στον τελικό του «Μαρακανάν», με τη Βραζιλία να είναι διψασμένη για ρεβάνς, ενώ η «Αλμπισελέστε» θέλει να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ της.

Γεμάτο ένταση το κλάσικο

Μπορεί η Βραζιλία να έχει το απόλυτο των νικών μετά από επτά αγώνες έως τώρα στα προκριματικά, αλλά υπάρχει μία διαρκής αμφισβήτηση εκ μέρους οπαδών και δημοσιογράφων για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, με το 1-0 της Πέμπτης στο Σαντιάγκο κόντρα στη Χιλή να έρχεται με αρκετή δόση τύχης και με την ομάδα του τεχνικού Τίτι να βρίσκεται υπό πίεση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Πλήρως αντίθετο το κλίμα στις τάξεις της Αργεντινής, η οποία έχει πάρει τεράστια ψυχολογική ώθηση μετά από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα και την Πέμπτη πέρασε άνετα με 3-1 από τη Βενεζουέλα, παίζοντας με παίκτη παραπάνω για πάνω από ένα ημίχρονο.

Το σετ αποδόσεων διορθώθηκε σταδιακά, ο άσος ανέβηκε από τα επίπεδα του διπλασιασμού στο 2.40+, κάτι στο οποίο συνετέλεσαν οι πολλές απουσίες που έχει η Βραζιλία και η κακή ομάδα που παρουσιάζει το σύνολο του Τίτι.

Δεν θα ποντάρω σε σημείο ή στα γκολ σε αυτό το κλάσικο, εκτιμώ ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση, η Βραζιλία είναι υποχρεωμένη να δώσει απαντήσει, καθώς ή θα πάρει ρεβάνς απόψε ή θα ταπεινωθεί εκ νέου από την αιώνια εχθρό της, αναμένω ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος, εύκολο να ξεφύγει ο έλεγχος στις κάρτες και θα κρατήσω το Over 5.5 καρτών στο ματς στο 1.75.

To Εκουαδόρ πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί της Παραγουάης την Πέμπτη κι έρχεται με τρομερή ψυχολογία στο αποψινό ματς κόντρα στη Χιλή, με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ του, αλλά δεν βρίσκω αξία στις τιμές του άσου γύρω στο διπλασιασμό, ενδεχομένως και η ισοπαλία να μην είναι αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολο του τεχνικού Αλφάρο αυτή τη στιγμή και θα μείνω μακριά.

Σαφές φαβορί κόντρα στη Βενεζουέλα το Περού, η ομάδα του Γκαρέκα θα άξιζε κάτι καλύτερο στο εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Ουρουγουάη, ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια και απώλεσε πολλές ευκαιρίες, απόψε παίζει έναν τελικό για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης, περιμένω να εκθέτει όλα τα προβλήματα της αδύναμης Βενεζουέλας, με το συνδυασμό του άσου με Over 1.5 στο ματς να παίζεται σε τιμές λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

Συνέχισε να εμφανίζει τα γνωστά προβλήματα στη δημιουργία παιχνιδιού η Ουρουγουάη, που πήρε το περισσότερο που άξιζε-βάσει εμφάνισης-στο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στο Περού, απόψε παίζει με την υποχρέωση νίκης κόντρα στη Βολιβία, όμως δεν υπάρχει κανένα στοιχηματικό νόημα στο συγκεκριμένο ματς, πέραν ίσως από τις τιμές αουτσάιντερ του Under 2.5 στο 2.25, όμως δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βολιβία για να στραφώ σε αυτό το ποντάρισμα.

Τέλος, η Παραγουάη τελεί υπό τεράστια πίεση μετά από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από το Εκουαδόρ, με τον τεχνικό Μπερίσο να αμφισβητείται ανοιχτά, ενώ η Κολομβία θέλει να συνεχίσει την πρόσφατη θετική παράδοση που έχεις την Ασουνσιόν, όπου μετρά πέντε διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο των προκριματικών.

Παρά την πρόσφατη καλή παράδοση των «καφετέρος», θεωρώ υπερβολικό το να προσφέρονται ως καθαρό φαβορί στην Ασουνσιόν, η Παραγουάη θα έχει ορισμένες σημαντικές επιστροφές απόψε, με σημαντικότερη όλων αυτή του ηγετικού στόπερ Γκόμες, όμως δεν με εμπνέει και θα προτιμήσω να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ματς με ενδιαφέρον για τη συνέχεια των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

05/09 21:45 Βραζιλία – Αργεντινή Over 5.5 κάρτες (1.75)

Μονό σε απόδοση 1.75  με 30  μονάδες

Μονό  (Stoiximan.gr)

06/09 04:00  Περού – Βενεζουέλα 1 & Over 1.5 (2.05)

Μονό σε απόδοση 2.05  με 25  μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα