Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΚΟΛ, ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Κοινοποίηση

Σε πολύ καλούς ρυθμούς τελειώνει ο Σεπτέμβριος στο BetMarket. Τrixie με γκολ και ειδικά στοιχήματα την Κυριακή από εδώ, νέο trixie χθες με Σούπερ Λιγκ από τη στήλη του Γιώργου Σιώμου.

Σήμερα η ημέρα είναι σαφώς πιο εμπορική, με τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηδη από το πρωί υπάρχουν στο site οι αναλύσεις των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από εδώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε επίπεδο σημείο, δύο σημειώσεις για γκολ και κυρία ενασχόληση τα ειδικά στοιχήματα.

Με γκολ θα σταθώ αρχικά στο Ρεάλ-Σέριφ. Εκτέθηκα ποντάροντας αρκετά υπέρ της Σαχτάρ στο πρώτο ματς των Μολδαβών. Εξακολουθώ όμως να θεωρώ πως η τεράστια διαφορά επιπέδου με τις άλλες ομάδες θα φανεί. Στο Μπερναμπέου δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο να αντέξει. Το over 3,5 σε τιμές άνω των 2 μονάδων θαρρώ πως μοιάζει μια αρκετά value επιλογή. Θα το ρισκάρω και με ψηλότερο line.

Πάνω στο ίδιο σκεπτικό της πολύ μεγάλης διαφοράς κλάσης των δύο ομάδων, σημειώνω το ενδεχόμενο να δούμε Over 10,5 τελικές στην εστία κυρίως από πλευράς Ρεάλ που αναμένεται να βρίσκει εύκολα φάσεις. Και αυτή η επιλογή κοντά στις δύο μονάδες.

Σε επίπεδο κατοχής μπάλας, το Line στο 68,5 μου μοιάζει χαμηλό. Δεν θα εκπλαγώ και αν δω τη Ρεάλ να κρατά την μπάλα στα πόδια της σε ποσοστό 75% ή και 80%. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να καταφέρει να κάνει παιχνίδι στο Μπερναμπέου η Σέριφ, περισσότερο διωξίματα της μπάλας και μακρινές μπαλιές, που σημαίνει λίγη ώρα κατοχής μπάλας.

Ξέρει την Ιταλία ο Ντε Τζέρμπι

Δεύτερη πιθανή επιλογή για γκολ το Σαχτάρ-Ιντερ. Μετά τις ήττες της πρεμιέρας και οι δύο πρέπει να επιτεθούν, χρειάζονται πόντους. Ο Ντε Τζέρμπι έχει εμπειρία στο Ιταλικό πρωτάθλημα και ίσως του είναι ευκολότερο να σχεδιάσει ένα καλό ματς για τη Σαχτάρ απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει. Η Ιντερ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει εξαιρετική επιθετική λειτουργία, αλλά αμυντικές ασθένειες. Το over 3 πάνω από τις δύο μονάδες.

Γεμάτα κόρνερ τα ματς της Λίβερπουλ

Πρώτη στάση Πορτογαλία, Πόρτο-Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ κερδίζει πολλά κόρνερ στα ματς της. Δείτε και μόνοι σας τα νούμερα. Στα τέσσερα τελευταία τα λιγότερα ήταν τα 10 κόντρα στην Πάλας. Κέρδισε 11 στα ματς με Μπρέντφορντ και Λιντς, ενώ ανέβηκε στα 15 στο ματς με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο διπλασιασμό σήμερα να ξεπεράσει το ματς συνολικά τα 10 κόρνερ. Μπορεί να γίνει και bet υψηλότερης απόδοσης αν ασχοληθούμε μόνο με τη Λίβερπουλ και πιθανή συνέχεια των υψηλών επιδόσεών της.

Το σκληρό παιχνίδι του Σιμεόνε

Παρόμοια λογική με τα κόρνερ της Λίβερπουλ, οι κάρτες της Ατλέτικο. Δεν πατάει καλά η ομάδα του Σιμεόνε, βγάζει εκνευρισμό και μπλέκει σε σκληρά ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της είχαν κόκκινη κάρτα. Με την Μπιλμπάο πήρε 6 κίτρινες, με τη Χετάφε 5 σε ματς που συνολικά είχε 9. Οσες είχε και η πρεμιέρα με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ.  Και εδώ ανάλογα με τη… διάθεση του καθενός μπορεί να ξεκινήσει από τα χαμηλά Lines Και να πάει σε υψηλότερο.

Kλείνω με το Αγιαξ-Μπεσίκτας. Οι Ολλανδοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρουν με τρομερή ευκολία. Δεδομένο πως εντός έδρας θα δώσουν από νωρίς γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και το ενδεχόμενο να μπει γκολ στα πρώτα 20 λεπτά είναι μια επιλογή που χωρά σε μια δυάδα απόψε.

To παιχνίδι μου

Μονά- Δυάδα στη Novibet

28/9 –22:00 Πόρτο-Λίβερπουλ  Over 12,5 κόρνερ (4.25) επί 8,3 μονάδες

28/9 –22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Οver 5,5 (5.80) επί 6.1 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 24.65 ποντάρισμα 2.08 μονάδες

Δυάδα στη Stoiximan.gr

28/9 –19:45 Σαχτάρ-Ιντερ Over 3 (2.25)

28/9 –22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Over 3,5  (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4.46 ποντάρισμα 8 μονάδες

Δυάδα στη  Novibet

28/9 –22:00 Πόρτο-Λίβερπουλ  Over 10,5 κόρνερ (2.30)

28/9 –22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Over 68,5% κατοχή Ρεαλ  (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 4.3 ποντάρισμα 8.2 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα