Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ

Κοινοποίηση

Mια εύστοχη δυάδα την Κυριακή, με δύο καλοπληρωμένα Over έφεραν κέρδος στη στήλη. 

Νέο κουπόνι, πλούσιο, με δράση σε πολλά μέτωπα αυτό που έχουμε μπροστά μας.

Κανονική αγωνιστική στη Β΄Γαλλίας, αλλά δεν θα παίξω. Είναι κάποια πρωταθλήματα που οι εμβόλιμες δεν μπορούν να βγάλουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Η Β’ Γαλλίας ανήκει εκεί. Δεν έχω τίποτα να γράψω σαν σταθερά, όλα είναι μεταβλητά, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας όταν βαραίνουν με παιχνίδια φέρονται αλλόκοτα. Αυτό σημαίνει πως συμφωνώ μεν με όποιον φτιάξει ένα σύστημα Γαλλικό σήμερα. Αλλά δεν έχω κανένα επιχείρημα για να γράψω υπέρ κάποιου.

Οποιος αναγνώστης και αν με ρωτήσει, «κερδίζει η τάδε στη Β’ Γαλλίας σήμερα» θα του απαντήσω. Ναι, μπορεί να κερδίσει γιατί είναι εμβόλιμη και όλα παίζουν!

Οφείλω, πριν κλείσω την κατηγορία, μια σημείωση για την Ντιζόν. Ισως πολλοί περιμένατε το 3+ να μπει στο παιχνίδι μου σήμερα. Γράφω υπέρ της και την ποντάρω τρεις σερί αγωνιστικές, κερδίζει τις δύο και σήμερα είναι αουτσάιντερ. Δεν θα μπλέξω όμως. Για τον Γκαράντ δεν είναι ένα τυχαίο ματς. Ο νυν προπονητής της Ντιζόν έχει περάσει μια επταετία με μεγάλες επιτυχίες στην Καέν. Δεν ξέρω όλο αυτό το συναισθηματικό κομμάτι τι ρόλο θα παίξει. Νομίζω έχει καλές τύχες το g/g, αλλά 1.80 στη Β’ Γαλλίας δεν το λες και ευκαιρία.

Προγνωστικά στοιχήματος La Liga

Μιλώντας, πιο πάνω, για προπονητές που παίζουν σήμερα αντίπαλοι με πρώην ομάδες τους, χρειάζεται ειδική αναφορά στον Ιραόλα, νυν τεχνικό της Βαγιεκάνο, που πάει σήμερα σαν αντίπαλος στο Σαν Μαμές. Εκεί όπου έχει περάσει πολλά χρόνια σαν ποδοσφαιριστής της Μπιλμπάο.

Στη Χετάφε το over πληρώνει ξανά πολύ. Μια ομάδα που επιθετικά δικαιολογεί αυτή την τιμή, αλλά αμυντικά όχι. Εφαγε τέσσερα από τη Βαγιεκάνο (τρία μέτρησαν, ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ) και δύσκολα μπορώ να φανταστώ τρόπο ο Μίτσελ να απαντήσει τακτικά στο οποιοδήποτε τρικ του Σιμεόνε. Το διπλό της Ατλέτικο μαζί με over 1,5 είναι μια χαρά, για εμένα, στο 2.30 ενώ πάλι μπορεί να πάρει το ρίσκο κάποιος να κυνηγήσει το μεγαλύτερο line στα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A

Την Παρασκευή παρακολούθησα την αναμέτρηση της Σασουόλο με την Τορίνο. Ένα ματς με πάρα πολλές ευκαιρίες, μπόλικα δοκάρια και απίστευτο ρυθμό. Ένα παιχνίδι που η στατιστική το μετράει under αλλά εύκολα θα μπορούσε να έχει μπόλικα τέρματα. Τα ματς της Σασουόλο σε Βερόνα και Ρόμα είχαν επίσης καλό ρυθμό και εκεί επιβεβαιώθηκε το over. Σήμερα πηγαίνει στην Αταλάντα, που με το διπλό στη Σαλερνιτάνα ίσως βρήκε το αποτέλεσμα ψυχολογίας που έψαχνε. Τα δύο τελευταία μεταξύ τους στο Μπέργκαμο έληξαν 4-1 και 5-1, στο 1.85 σήμερα το ασιατικό over 3.

Προγνωστικά Στοιχήματος EFL Cup

Στην Αγγλία δεν έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική, αλλά Λιγκ Καπ. Στέκομαι στο 6αρι της Τσέλτεναμ στο εκτός με την Πρέστον. Η Τσέλτεναμ ξέρει να παίζει σωστή άμυνα και αυτό βοηθά σε εκτός έδρας αναμέτρηση όπως η σημερινή. Επίσης είναι σχετικά πιο ξεκούραστη, καθώς δεν είχε αγώνα το προηγούμενο μεσοβδόμαδο. Τότε που η Πρέστον έπαιζε δύσκολο εκτός με τη Σέφιλντ, για να ακολουθήσει για την ίδια το επίσης δύσκολο εντός με τη Γουέστ Μπρομ. Ισως χρειαστεί rotation σήμερα, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη.

Η Γούτφορντ είναι στις υποψήφιες ομάδες που θα αδιαφορήσουν και θα κάνουν πολλές αλλαγές σήμερα. Σίγουρα έχει την ικανότητα για το διπλό η Στόουκ. Το βασικό ερώτημα εδώ είναι πόσο σοβαρά θα το πάρει η φιλοξενούμενη, αφού και αυτή ως πρώτο στόχο θέτει το πρωτάθλημα.

Καλή τιμή στο over του Σέφιλντ-Σαουθάμπτον. Στο ανέβασμα και με γεμάτες εμφανίσεις η γηπεδούχος, από σπουδαίο πόντο με τη Σίτι η φιλοξενούμενη και σίγουρα διάθεση να παίξει πιο επιθετικά μετά από 90 λεπτά που έβγαλε στην άμυνα στο τελευταίο. Θυμίζουμε πως στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ έβαλε 8 γκολ στην έδρα της Νιούπορτ!

To παιχνίδι μου

Μονά

21/9 –20:30 Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης Over 2,5 Ατλέτικο (5.10) επί 5,1 μονάδες στη 

Betshop

21/9 –20:30 Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης Over 3 (4.75) επί 5,5 μονάδες στη Betshop

21/9 –20:30 Πρέστον-Τσέλτεναμ 2 (7.00) επί 5 μονάδες στη Bet365/Σε ισχύ η ΠΠ

Δυάδα στη Stoiximan.gr

21/9 –21:45 Αταλάντα-Σασουόλο Over 3 (1.88)

21/9 –21:45 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον  Over 2,5  (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.76 ποντάρισμα 9.39 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα