Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ανοίγουν νέες θέσεις για τη συναυλία της Θεοδωρίδου

Κοινοποίηση

Η Π.Ε. Ξάνθης, γνωστοποιεί ότι θα διατεθούν νέες θέσεις (πέρα από τις 1400 που έχουν ήδη διατεθεί) για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia.

Συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest θα διατεθούν ισόποσα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 14:00, το σύνολο των υπόλοιπων διαθέσιμων θέσεων σύμφωνα με τους όρους που ορίζει η νέα ΚΥΑ.

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Η κράτηση θέσης δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται, παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση. Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του e-mail που αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Για την είσοδο στον χώρο της συναυλίας θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας που θα ισχύει κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της

Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα