Βούλιαξε η Μάνδρα για την «Κυρά της Ρω» [ΦΩΤΟ]


Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την παράσταση «η Κυρά της Ρω» με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη που παρουσιάστηκε στο κοινό της Μάνδρας, στον δήμο Αβδήρων της Ξάνθης. 

Η παράσταση εντάχθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Via Egnatia και παρουσιάστηκε στη Μάνδρα το απόγευμα του Σαββάτου, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα. 

«Δέος και συγκίνηση! Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την χθεσινή παράσταση. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατάφερε η γεμάτη αυλή του Συλλόγου μας να κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη της καθόλη την διάρκεια του έργου. Πέρα από τη παρουσία του σκηνοθέτη κ. Σταύρου Λίτινα, είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας και τον συγγραφέα κ. Γιάννη Σκαραγκά στου οποίου τα κείμενα βασίζεται η παράσταση» αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας για την εκδήλωση και τονίζει πως «ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νίκο Ευφραιμίδη, καθώς και όλους εσάς που με την παρουσία και την στήριξη σας βοηθάτε να παραμείνει ο μικρός μας τόπος όχι απλά ζωντανός, αλλά ενεργός! Παραμείνετε συντονισμένοι!». 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال