Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΑΟΞ κοντά στις Ακαδημίες [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ο ΑΟ Ξάνθης επισκέφθηκε Ακαδημίες του Νομού στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης συνδυάζοντας μία εβδομάδα προπονήσεων με ευχάριστες επισκέψεις.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) ο Τεχνικός Διευθυντής Ιεροκλής Στολτίδης, ο team manager Κώστας Τσαλίκης αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών που απαρτίζονταν από τους Τάσο Παπάζογλου, Κώστα Θυμιάνη, Πολ Ίτσο, Χρήστο Μπάτζιο, Ηλία Τσέλιο και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΟΞ Νίκο Κεχαγιά επισκέφθηκαν στον χώρο προπόνησης την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το αγαπημένο τους άθλημα. 

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) ο Τεχνικός Διευθυντής Ιεροκλής Στολτίδης, ο team manager Κώστας Τσαλίκης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΟΞ Νίκο Κεχαγιά, επισκέφθηκαν την Ακαδημία “Ευστάθιος Τοροσίδης” του Άρη Πετεινού. Οι νεαροί παίκτες έκαναν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ που βρέθηκαν μαζί τους (Πλατέλλας, Τζανακάκης, Κρητικός, Διαμαντόπουλος, Δημητριάδης Τ., και Πολίμος), ακούγοντας τις συμβουλές των ανθρώπων της ομάδας.

Ήταν δύο όμορφα απογεύματα για τον ΑΟ Ξάνθης που ευχαρίστησε τις Ακαδημίες για την φιλοξενία τους με την προσφορά αναμνηστικών δώρων, ενώ ταυτόχρονα τις προσκάλεσε να είναι δίπλα στις προσπάθειές του, με την έναρξη της SL2.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα