Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελληνικός θρίαμβος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling

Κοινοποίηση

Με ονειρικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο στις ηλικιακές κατηγορίες των Εφήβων – Νεανίδων / Παίδων – Κορασίδων, καθώς και η 4η τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Αμμο Ανδρών – Γυναικών.

Οι Ελληνες αθλητές μεγαλούργησαν, έφεραν στη χώρα μας πολλά μετάλλια κι έδειξαν ότι όλο το μέλλον τους ανήκει.

Πολύ μεγάλη επιτυχία και παρακαταθήκη για το μέλλον αποτελεί η 2η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη στο ομαδικό Εφήβων. Οι Ελληνες πρωταθλητές απέναντι σε σπουδαίους αθλητές σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες.

Στα 70κ. Γυναικών η Αγόρω Παπαβασιλείου πραγματοποίησε νέα αξιοσημείωτη εμφάνιση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Γεωργία Γκουγκούδη φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της, μετά το χάλκινο στην Κατερίνη.

Στους Εφηβους, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Κατερίνης ο Αγγελος Κούκλαρης στέφθηκε και Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Ραφαήλ Γκίρνης χάρισε στη χώρα μας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Μετά το χάλκινο… Παγκόσμιο μετάλλιο στην Ολυμπιακό Πάλη, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στην Πάλη στην άμμο.

Ο Άγγελος Αποστολιδης ήταν ο τρίτος πρωταθλητής που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και μάλιστα στον τελικό σημείωσε μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και νίκησε με 4-2.

Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες όπως είναι φυσικό έφεραν μεγάλη χαρά στο άθλημα της Πάλης και δείχνει την ραγδαία ανάπτυξη της Πάλης στην Αμμο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα