Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έτοιμος ο ΑΟΞ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς

Κοινοποίηση

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της φετινής σεζόν για το θεσμό του Κυπέλλου. 

Για την νοκ – άουτ αναμέτρηση της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, ο Τζέιμι Μονρόι επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Μονρόζ, Πλατέλλας, Δημητριάδης Τ., Δόρης, Μόνζε, Θυμιάνης, Γκόμεζ, Γκινσάρι, Τσελεμπάκης, Διαμαντόπουλος, Άνταμ, Ιμπραΐμι.

Τα νέα της προπόνησης 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΑΟ Ξάνθης ενόψει του πρώτου επίσημου φετινού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης στα πλαίσια της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ξανθιώτικη ομάδα που υποβλήθηκε σε νέες αιματολογικές εξετάσεις για να γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, μετά την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο, θα ανακοινώνει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Άρτα, για την αναμέτρηση της Κυριακής (16:00) που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Τάσος Κρητικός που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ ο Ζαντέρ Σαντάνα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. 

Ο Ραντού Γκινσάρι κλήθηκε στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μολδαβίας το διάστημα 4 έως 13 Οκτωβρίου για τα παιχνίδια με Δανία (9/10 στη Μολδαβία) και Ισραήλ (12/10, στο Ισραήλ).

Τα γενέθλιά του είχε ο εκ των αρχηγών του ΑΟ Ξάνθη Τάσος Παπάζογλου που δέχθηκε τις ευχές όλης της ομάδας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα