Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία του Ερντογάν

Κοινοποίηση

Νέα σενάρια γύρω από την υγεία του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες. 

Από τον Ιούλιο είχαν άλλωστε κυκλοφορήσει βίντεο που έδειχναν τον Ερντογάν φανερά καταβεβλημένο, να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. 

Ο Τούρκους πολιτικός αναλυτής, Cevheri Güven, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία λέγοντας πως ο Τούρκους Πρόεδρος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» δήλωσε ο ίδιος. 

«Ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές. Επομένως, οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» πρόσθεσε. 

Από την Άγκυρα ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν τέτοιου είδους πληροφορίες, λέγοντας πως ο Τούρκος Πρόεδρος δεν έχει προβλήματα υγείας και πως απλά είναι κουρασμένος από το ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμά του. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα