Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Η «κόκκινη» Ξάνθη ετοιμάζεται για τη Νατάσα!

Κοινοποίηση

Μόνο ως παράδοξο μπορεί να εκληφθεί το γεγονός πως ενώ τις τελευταίες 6 ημέρες στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί ούτε λίγο ούτε πολύ 348 κρούσματα κορονοϊού, φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά – και μάλιστα με επιπλέον θέσεις – η πολυσυζητημένη συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Παρασκευή 24/09. 

Πρόκειται για μια συναυλία που εξ’ αρχής προκάλεσε αντιδράσεις (για το οικονομικό σκέλος). Στη συνέχεια προκάλεσε νέες αντιδράσεις, καθώς μόλις άνοιξε η διάθεση των δωρεάν θέσεων πολίτες έσπευσαν να επισημάνουν πως οι θέσεις είχαν καλυφθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά (κάποιοι μάλιστα τόνιζαν ότι από τη πρώτη στιγμή που επιχείρησαν να μπουν στη σχετική πλατφόρμα λάμβαναν ειδοποίηση πως δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις). Στη συνέχεια ωστόσο προκλήθηκαν νέες αντιδράσεις μιας και αποφασίστηκε η διάθεση επιπλέον θέσεων (οι οποίες επίσης καλύφθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα) πέραν των 1.400 που είχαν αρχικά διατεθεί. 

Στη σχετική πλατφόρμα μάλιστα φαίνεται πως έχουν διατεθεί 2.550 θέσεις! Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Ξάνθη απασχολεί έντονα με την ανοδική πορεία των κρουσμάτων που καταγράφει. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως για την είσοδο στη συναυλία δεν είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού rapid test. 

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες αντιδράσεις είχαν προκληθεί και για τη συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον ίδιο χώρο, με εικόνες που δεν θύμιζαν ιδιαίτερα πανδημία και σε μια περίοδο που στην Ξάνθη δεν υπήρχε τόσο μεγάλη έξαρση κρουσμάτων όπως πλέον. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα