Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσέπελης για lockdown: «Τα μέτρα πρέπει να τα εφαρμόσουμε»

Κοινοποίηση

Στον κατάλογο των «κόκκινων» περιοχών βρίσκεται από την Παρασκευή η Ξάνθη, στην οποία ισχύουν περιοριστικά μέτρα ενώ καταγράφεται ραγδαία άνοδος των νέων κρουσμάτων. 

Για το μίνι lockdown τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως ο Δήμος Ξάνθης παρουσιάζει μεγάλα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας. 

«Άνω του 70% ο εμβολιασμός στον δήμο Ξάνθης»

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μιλώντας στο Sputnik ανέφερε ότι τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια, αν και, όπως είπε ο δήμος του, αδικείται, αφού το ποσοστό εμβολιασμού στα όρια του δήμου είναι υψηλό, ωστόσο πρόσθεσε ότι σε άλλες περιοχές της Ξάνθης το ποσοστό εμβολιασμού είναι χαμηλότερο.

«Ο δήμος Ξάνθης έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, είναι άνω του 70%, αλλά από εκεί και πέρα οι αποφάσεις των επιστημόνων είναι αυτές και αφορούν όλο τον νομό. Εμείς θα υπηρετήσουμε τις αποφάσεις όπως κάναμε πάντα ως κοινωνία για να μην έχουμε καμία παρενέργεια εις βάρος της υγείας των συνδημοτών μας. Αυτά τα μέτρα πρέπει να τα εφαρμόσουμε» τόνισε ο κ. Τσέπελης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα