Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Mad Clip: Τα συμπεράσματα πραγματογνώμονα για το δυστύχημα

Κοινοποίηση


«Ο έλεγχος θα δείξει αν το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα», λέει ο Παναγιώτης Μαδιάς

Tα πιθανά αίτια του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip αναζητούν πραγματογνώμονες προσπαθώντας να ρίξουν φως στο τι συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) που ο τράπερ «έσβησε» στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος μίλησε στο Mega, «το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολόνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μαδιά ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου» αναφέρει.

Το αυτοκίνητο του τράπερ αρχίζει να γλιστράει στην Παραλιακή. Ο μουσικός προσπαθεί να το επαναφέρει και στρίβει απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου». Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα