Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Ο Ρέμπιτς σκόραρε και έδωσε ένα μικρό κέρδος στη στήλη, αλλά η Σέριφ με εξέθεσε. Περίμενα από την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης να παραδοθεί στην ανωτερότητα και την εμπειρία της Σαχτάρ, αλλά στο γήπεδο είδα εντελώς άλλα από εκείνα που είχα στο μυαλό μου. Μόνο μπράβο αξίζουν στους Μολδαβούς για τα φετινά τους κατορθώματα.

Οι Πέμπτες πλέον γίνονται ακόμη πιο μεγάλες και πιο δύσκολες στοιχηματικά. Συνολικά 29 αγώνες πρέπει να περάσουν από τα κόσκινα της μελέτης, για να βρεθεί στοιχηματική αξία.  Κάτι που είναι δυσκολότερο από ένα Σάββατο πρωταθλήματος, καθώς στην Ευρώπη τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πρέπει να είσαι πιο σωστός στο ρεπορτάζ αλλά και στην… αναλογία της φόρμας που θα κάνεις, όταν μια ομάδα βγαίνει εκτός συνόρων.

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Μπαίνουν στο γήπεδο και οι Ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, όσες έμειναν δηλαδή μετά τους αποκλεισμούς. Αμφότερες ερχόμενες από βαριές γκέλες εντός συνόρων. Δεν κέρδισαν και δεν σκόραραν, παίζοντας εντός έδρας με Ατρόμητο και ΠΑΣ.

Στον Ολυμπιακό είναι κομβική η επιστροφή του Καμαρά, που ανεβάζει πολύ την ποιότητα της ενδεκάδας του. Με τον Ατρόμητο έδειξε σε καλή κατάσταση και ο εξτρέμ Ονιεκούρου. Στο 3.60 για anytime σκόρερ απόψε, μια επιλογή σε σχετικά καλή απόδοση για όποιον θέλει να εμπλακεί στοιχηματικά με το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει ένα πολύ βατό παιχνίδι. Μια ομάδα από το Γιβραλτάρ είναι πολύ πιο κάτω σε ποιότητα από την Ελληνική ομάδα. Λογικά είναι χαμηλές και οι τιμές στις στοιχηματικές αγορές. Το μόνο ενδιαφέρον που βρήκα είναι το 4.75 για anytime στον Κούρτιτς. Είναι παίκτης που δοκιμάζει πολύ το πόδι του και απέναντι στον τερματοφύλακα της Λίνκολν έχει αυξημένες πιθανότητες να δει μία από τις προσπάθειές του να καταλήγουν στα δίχτυα.

Με τον ΠΑΟΚ υπάρχει και καλό προηγούμενο στη στήλη, αφού επαληθεύτηκαν τα πονταρίσματα σε Μπίσεβαρ και Καντουρί στους προηγούμενος γύρους. Να δούμε αν θα τριτώσει το καλό.

Προγνωστικά στοιχήματος Γιουρόπα Λιγκ

Σε τιμές αουτσάιντερ μπορώ να πατήσω πάνω στη Φενέρ, που πηγαίνει στη Φρανκφούρτη. Όχι πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Περέιρα, που κάθεται στον πάγκο των Τούρκων, αλλά η Aϊντραχτ κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Μετρά έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο πρωτάθλημα. Και σε πρόγραμμα με Αουγκσμπουργκ, Μπίλεφελντ και Στουγκάρδη, δηλαδή σχετικά βατό.

Στα υπόψη και ο άσος της Γαλατά, σε τιμές άνω του 3.50. Πάνω στο γεγονός που πολλές φορές έχουμε συζητήσει και αφορά τις πολλές αλλαγές που κάνουν στις ενδεκάδες τους ομάδες από Ισπανία και Ιταλία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Αν και δεν ακολουθεί δύσκολο ματς για τη Λάτσιο (εντός με Κάλιαρι), σίγουρα ο Σάρι θα προστατεύσει ορισμένους βασικούς. Πιθανό και το Over, με τη γηπεδούχο ομάδα του Τερίμ να έχει πολλά γεμάτα ματς φέτος και τη Λάτσιο του Σάρι να θέλει να επανέλθει στις παραγωγικές εμφανίσεις μετά την ήττα με 2-0 από τη Μίλαν την Κυριακή.

Εξέταζα και το διπλό της Γουεστ Χαμ, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέτος δεν δείχνει να έχει την ίδια δυναμική με την περσινή ομάδα. Η αποχώρηση του κόουτς της δείχνει να την έχει επηρεάσει αρκετά. Από το υπό εξέτασε 2.35 στο διπλό βέβαια, βρεθήκαμε στο 1.95 που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στοιχηματικά.

Αρκετά υψηλό το over στο Ερυθρός Αστέρας-Μπράγκα, με δεδομένο πως οι Σέρβοι έδειξαν καλά δείγματα επιθετικής λειτουργίας στα ματς με την Κλουζ, ενώ η Μπράγκα έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Το γεγονός πως έρχεται από δύο σερί 0-0, βγάζει στο ρεπορτάζ της φιλοδοξίες να βρει γκολ στη Σερβία.

Προγνωστικά στοιχήματος Κόνφερενς Λιγκ

Σπάνια κατεβάζουν ταχύτητα ή παίζουν υπερβολικά συντηρητικά οι Γερμανοί. Με αυτό ως δεδομένο θεωρώ τσιμπημένες τις αποδόσεις διπλασιασμού στο over της αναμέτρησης Σλάβια Πράγα-Ουνιόν Βερολίνου. Για τη Σλάβια έληξαν με over και οι δύο αναμετρήσεις με τη Λέγκια στα προκριματικά του Γιουρόπα.

Ο Νούνο, της Τότεναμ, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διοργάνωση και ετοιμάζει μπόλικες αλλαγές για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του. Στο 3+ ο άσος της Ρεν, θα συζητούσα πολύ πιο σοβαρά πάνω του αν ήταν στο 3.50. Δεν με έχει κερδίσει η ομάδα του Ζενεσιό μέχρι σήμερα, δείχνει να μην έχει αποκτήσει ακόμη τη χημεία που πρέπει.

To παιχνίδι μου

Μονά στις Ελληνικές ομάδες

16/9 –22:00 Ολυμπιαός-Αντβέρπ Ονιεκούρου Αnytime (3.60) επί 9,4 μονάδες

16/9 –22:00 Λίνκολν-ΠΑΟΚ Κούρτιτς Αnytime (4.75) επί 7,1 μονάδες

Δυάδα στη Stoiximan.gr

16/9 –19:45 Γαλατασαράι-Λάτσιο Over 2,5 (1.93)

16/9 –19:45 Σλάβια Πράγας-Ουνιόν  Over 2,5  (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 3.95 ποντάρισμα 8,97 μονάδες

Μονό

16/9 –22:00 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Φενερμπαχτσέ 2 (5.35) επί 6.6 μονάδες 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα