Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Mesogeios έρχονται για ένα live στο Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ 2021

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

MESOGEIOS Live @ Λιμάνι Πόρτο Λάγους

Έναρξη 20:30 | Είσοδος Ελεύθερη

Οι Mesogeios ξεκινούν τις φθινοπωρινές ζωντανές τους εμφανίσεις με διάθεση να μεταδώσουν την αύρα των ήχων της μεσογείου όσο πιο μακριά γίνεται! Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου με την συμμέτοχη τους στο Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους 2021 στο γραφικό Λιμάνι του Πόρτο Λάγους!

Τους Mesogeios τους γνωρίσαμε δισκογραφικά με την πρώτη τους πρωτότυπη μουσική κυκλοφορία στο τραγούδι “Συμφωνία Ατυχής”, που κέρδισε την αγάπη των ποιοτικών ραδιοφώνων και των εκλεπτυσμένων ακροατών. Με την παρουσία τους στην σκηνή υποστηρίζουν ένα διεθνές, πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια) με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, σε ρυθμούς Latin, Bossa, Swing, Samba. Στο μουσικό τους “ζωντανό καμβά” υπάρχουν πολλές original διασκευές της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής σε χαρακτήρα Jazz & Swing, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους 2021 στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγους, οι Mesogeios θα μας χαρίσουν μια μουσική βραδιά με World Jazz ηχοχρώματα, σε ένα αφιέρωμα στο έργο του Μάνου Χατζηδάκη, που δεν πρέπει να χάσετε!

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα