Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στον Περιφερειακό της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Την κινητοποίηση της ΠΕ Ξάνθης προκάλεσε η βροχή παραπόνων κατοίκων της περιοχής σχετικά με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη – από το καλοκαίρι – στον Περιφερειακό, με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να έχει τεθεί εκτός κυκλοφορίας. 

Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για το γεγονός πως επί σειρά εβδομάδων ο δρόμος, τον οποίο χρησιμοποιούν αρκετοί που κινούνται καθημερινά για λόγους εργασίας από και προς τις επαρχιακές οδούς της Ξάνθης – βρίσκεται εκτός κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να υπόκεινται σε μια μεγάλη, διαρκή ταλαιπωρία. 

Η ΠΕ Ξάνθης ακολούθως εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές του έργου αλλά και στοιχεία γύρω από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών. 

Όπως έγινε γνωστό ο δρόμος αναμένεται να δοθεί εκ νέου προς χρήση τέλη Οκτωβρίου. 

“Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και θέλουμε να αναφέρουμε ότι όλες οι εργασίες στην παράκαμψη Ξάνθης εκτελούνται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία” τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα