Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό των εργαζομένων της e-food στην Ξάνθη το Εργατικό

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση – στήριξη προς τους εργαζόμενους που απασχολούνται στην e-food στην Ξάνθη εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της περιοχής. 

«Με αφορμή, τα πρόσφατα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο καιρό και τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην εταιρία e-food με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ζουν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα, ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ προς κάθε κατεύθυνση και τιμώντας τον ρολό μας για τον οποίο μας επέλεξαν οι εργαζόμενοι του Νομού, ότι δεν θα επιτρέψουμε να εκβιάζονται συνάδελφοί μας και να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης. 

Μάλιστα καταλήγει πως «ο ΑΓΩΝΑΣ, η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ είναι αυτά που χρειάζονται για να αντιμετωπίζονται εργοδοτικές αυθαιρεσίες». 

Στην Ξάνθη το δίκτυο διανομέων της e-food έχει μεγαλώσει αισθητά το τελευταίο διάστημα ενώ εκτός από τη μεταφορά τροφίμων και προϊόντων με τη χρήση μηχανών, υπάρχουν και διανομείς της e-food με ποδήλατο. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και στο σάλο που ξέσκασε με επίκεντρο το εργασιακό καθεστώς των διανομών της e-food, η εταιρία αποφάσισε να μετατρέψει τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα