Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη – 4 περιστατικά σε ένα 24ωρο

Κοινοποίηση

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη – 4 περιστατικά σε ένα 24ωρο


Συνελήφθησαν 5 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (4-9-2021), στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης πέντε (5) διακινητές, τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη – 4 περιστατικά σε ένα 24ωρο

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς. 

Στη συνέχεια το όχημα αφού κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, ενώ ο αλλοδαπός οδηγός – διακινητής μαζί με την αλλοδαπή συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθηκαν από τους αστυνομικούς.  

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη – 4 περιστατικά σε ένα 24ωρο

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ σε αγροτική οδό του Έβρου (πλησίον οικισμού Νίψας), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. 

Βροχή οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη – 4 περιστατικά σε ένα 24ωρο

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην  ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Ξάνθης και Ιάσμου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα