Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Σκάλωσε λεωφορείο και προκλήθηκε «κομφούζιο»

Κοινοποίηση

Ένα μικρό κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ξάνθη, όταν λεωφορείο σκάλωσε επί της οδού Μιαούλη, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά οχημάτων και να σταματήσει για μερικά λεπτά η κυκλοφορία. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα στενό σημείο του δρόμου, το οποίο γίνεται ακόμη πιο στενό όταν οδηγοί σταθμεύουν τα οχήματά τους δεξιά του οδοστρώματος. Κάτι τέτοιο συνέβη και την Πέμπτη, με το λεωφορείο να μην μπορεί να περάσει. 

Ο οδηγός επιδόθηκε σε μερικούς επιδέξιους ελιγμούς για να καταφέρει να διασχίσει τον δρόμο με ασφάλεια ενώ την ίδια στιγμή δημιουργήθηκε μια ουρά οχημάτων, στην οποία βρισκόταν και ένα αστικό. Τελικά το λεωφορείο κατάφερε να περάσει από το σημείο μετά από λίγη ώρα, χωρίς άλλα παρατράγουδα, ενώ διερχόμενοι οδηγοί delivery σταμάτησαν για να βοηθήσουν. 

Δυστυχώς τέτοιες εικόνες αποτελούν «ρουτίνα» στους δρόμους της Ξάνθης και δεν περιορίζονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, τόσο λόγω του μεγάλου αριθμού οχημάτων που κινούνται στην πόλη και των ελάχιστων θέσεων στάθμευσης που υπάρχουν συγκριτικά, όσο και λόγω του ότι ορισμένοι (αν όχι αρκετοί) οδηγοί αγνοούν επιδεικτικά τον Κ.Ο.Κ., ακινητοποιούν κυριολεκτικά όπου βρουν τα αυτοκίνητά τους και τα μετατρέπουν σε εμπόδια για τους υπόλοιπους πολίτες που κάνουν χρήση των δρόμων και των πεζοδρομίων. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα