Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

AΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση

Παιχνίδι πάνω στις Ελληνικές ομάδες από την συντακτική ομάδα του Betmarket στο σημερινό κουπόνι!

Ένα φανταστικό ματς με 34 τελικές προσπάθειες παρακολουθήσαμε χθες στο Ολντ Τράφοροντ, στην τρομερή ανατροπή της Γιουνάιτεντ επί της Αταλάντα. Οι 14 από τις προσπάθειες κατέληξαν στην εστία, επιβεβαιώνοντας εύκολα το over 9,5 που σε συνδιασμό με το διπλό της Βιγιαρεάλ έφερε οριακό κέρδος στη βραδιά.

Σαφώς και θα μπορούσε να είναι ψηλότερο, αν η Αταλάντα σκόραρε μία ακόμη φορά (ειδικά στην τρομερή διπλή ευκαιρία στο 60’) ή όντως να έδωσε σε όσους πόνταραν το διπλό σε στοιχηματική εταιρία που πληρώνει το στοίχημα σε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Σήμερα η βραδιά σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ μοιάζει αρκετά στοιχηματική. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές
στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού. 

Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί καλό ή κακό στο τέλος αυτό, αλλά με την πρώτη ματιά στις αποδόσεις το μάτι μου έπεσε σε 4+1 σημεία υψηλών αποδόσεων.

Μεταξύ των οποίων και οι δύο Ελληνικές ομάδες. Εχω γράψει πολλές φορές για την υποβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και εσχάτως εμφανίζεται και στα σετ αποδόσεων. 

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός

Βέβαια, για να τα πιάσουμε ένα-ένα, ο Ολυμπιακός κρατάει ακόμη μια χαρά την ευρωπαϊκή του παρουσία. Με αξιόλογες πορείες, σπουδαίες νίκες και προκρίσεις τα τελευταία χρόνια και μια σταθερότητα σε καλές εμφανίσεις επί Μάρτινς. Πόνταρα στο διπλό του στην Τουρκία, όταν το επιβεβαίωσε σχετικά άνετα στη νίκη επί της Φενέρ. Ξανά σε υψηλές τιμές για το σημερινό ταξίδι στη Γερμανία. Δίχως η Αϊντραχτ να αποτελεί κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο ή να θέλγει με τη φετινή της παρουσία.

Πάνω από 4 μονάδες για anytime σκόρερ ο Μασούρας που κάνει εκπληκτική σεζόν, είναι μέσα σχεδόν σε κάθε φάση και βρίσκει τελικές σε όλα τα ματς.

Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ

Πάμε και στον ΠΑΟΚ, που επίσης πληρώνει πολύ στο εκτός του με την Κοπεγχάγη. Παιχνίδι που ίσως ταιριάζει περισσότερο στη νοοτροπία του Λουτσέσκου, καθώς έχει την ευκαιρία να περιμένει και πίσω από την μπάλα αν χρειαστεί. Η Κοπεγχάγη έχει κάπως… μπουκώσει στα τελευταία, ίσως λόγω και των σημαντικών απουσιών που έχουν μαζευτεί. Ο Ζέκα, που είναι σημαντικός στη μεσαία της γραμμή, δεν παίζει ξανά, ενώ με πόνους είναι ο καλύτερος μεσοεπιθετικός της.

Ο προβληματισμός μου για τα δύο υψηλά διπλά των Ελληνικών ομάδων είναι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής. Εχει γίνει ψύχωση και στους δύο το συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι λογικό να τους αποσπά προσοχή. Αλλωστε, αμφότεροι, ξέρουν καλά πως ο κόσμος μπορεί ευκολότερα να συγχωρέσει μια εκτός έδρας αποτυχία σε ευρωπαϊκό όμιλο, παρά μια ήττα στο ντέρμπι.

Το ίδιο ισχύει και για το τρίτο σημείο που έβαλα στο μάτι, τη Μαρσέιγ. Είναι υψίστης σημασίας η κόντρα της με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Κυριακή πηγαίνει στο Παρίσι. Πιο πριν, απόψε, έχει επίσης ταξίδι στη Ρώμη και εκτός έδρας δοκιμασία με τη Λάτσιο. Σαφώς και την αδικεί κατάφωρα το 5+ στο διπλό, αφού ο Σαμπάολι έχει φτιάξει μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν υστερεί της Λάτσιο του Σάρι. Σαφώς και στα πιθανά over της ημέρας το συγκεκριμένο, με τη Λάτσιο να ανεβάζει το τέμπο εντός έδρας και τη Μαρσέιγ να έχει την ικανότητα να ακολουθήσει.

Στη σούμα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ είναι μια value τριάδα που θα μπορούσε να δώσει ένα patent σήμερα. Αν έχουν τον μυαλό τους εδώ και όχι στα σπουδαία παιχνίδια της Κυριακής που ακολουθούν. Κάτι που φυσικά κανείς παίκτης του στοιχήματος δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Προσωπικά θα το πάρω το ρίσκο και όπου βγει!

Για να κλείσω με την τετράδα των αουτσάιντερ που έχω σημειώσει, πρόκειται για την Αντβέρπ. Για όλους τους λόγους που κόντραρα τους Τούρκους στο εντός με τον Ολυμπιακό μπορώ να το πράξω ξανά απόψε, στο εντός με τους Βέλγους. Μια ομάδα που έχει δείξει θετικά πράγματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα μπορούσε να είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Το +1 της εισαγωγής είναι η Γκενκ. Δεν την είχα εξ’ αρχής στη διαλογή, την έβαλα όταν είδα πως εκτός όλων των άλλων, το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι. Γουέστ Χαμ-Τότεναμ. Ένα σκληροπυρηνικό Λονδρέζικο ντέρμπι! Η Χαμ θα έχει το μυαλό της εκεί, το θεωρώ δεδομένο πως είναι σημαντικότερο για την ίδια από ένα… τυχαίο παιχνίδι ομίλου στην Ευρώπη. Ειδικά όταν έχει ξεκινήσει με 2 στα 2 και μάλλον δεν θα δυσκολευτεί στην πρόκριση. Ο Μόγες θα φρεσκάρει το σχήμα του και το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τις 10 μονάδες, σαν να ξεφεύγει!

Η Γουέστ Χαμ είναι ομάδα που κερδίζει πάρα πολλά κόρνερ. Πήρε 9 με την Εβερτον σε ματς που συνολικά είχε 16. Πήρε 10 με την Μπρέντφορντ, σε ματς που συνολικά είχε επίσης 16. Κρατάω και ένα bet στα κόρνερ στο παιχνίδι.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, πιθανό Over το Μούρα-Ρεν, κυρίως στην αίσθηση που έχω πως η Μούρα δεν μπορεί να αντέξει τους ρυθμούς της διοργάνωσης. Είναι ιδιαίτερα χαμηλή η δυναμική της και μέχρι τώρα… παραδίδεται εύκολα στις ορέξεις των αντιπάλων της.

Betmarket Επιλογές

Μονά/σύστημα:

21/10 –19:45 Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ  2 (4.54) επί 7,75 μονάδες στη Stoiximan.gr

21/10 –19:45 Λατσίο-Μαρσέιγ  2 (5.17) επί 6,8 μονάδες στη Stoiximan.gr

21/10 –22:00 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός  2 (4.50) επί 7.8 μονάδες στο Pamestoixima.gr

Μονά

21/10 –22:00 Γουέστ Χαμ-Γκενκ  2 (10.50) επί 3 μονάδες στη Stoiximan.gr

21/10 –22:00 Γουέστ Χαμ-Γκενκ   Οver 13,5 κόρνερ (7.50) επί 4 μονάδες στη Bet365

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα