Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλεισμό από την κατάθεση στεφάνων καταγγέλλει ο Μπουρχάν

Κοινοποίηση

Τον αποκλεισμό των μειονοτικών βουλευτών από την κατάθεση στεφάνων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης καταγγέλλει στα social media ο Βουλευτής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν. 

«Παρευρεθήκαμε σήμερα για να τιμήσουμε τους πεσόντες που απελευθέρωσαν την Πόλη μας στις 4 Οκτωβρίου 1919. Δυστυχώς, παρότι η Ξάνθη απελευθερώθηκε, φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα πολύς δρόμος για να απαλλαγεί από συντηρητικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις και κατεστημένα που αγγίζουν τα όρια της προσβολής σε θεσμικά κόμματα της Βουλής.  Σήμερα, οι δύο μειονοτικοί Βουλευτές του Νομού αναίτια αποκλειστήκαμε από την κατάθεση στεφάνου, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Ξάνθης, αύριο τι θα ακολουθήσει; Χρόνια πολλά και ελεύθερα για όλους!» έγραψε ο Βουλευτής στο twitter. 

Το γεγονός επέκρινε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, λέγοντας ότι “ο Δήμος Ξάνθης απέκλεισε βουλευτή της ελληνικής Βουλής να καταθέσει στεφάνι για την απελευέρωση της Ξανθης. Επικίνδυνες αντιλήψεις, άλλων εποχών“.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα