Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Νέα δημοσιεύματα για Μπιλ Πάπας – Αναφορές για ένταλμα σύλληψης

Κοινοποίηση

Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης, Μπιλ Πάπας, βάζουν στο στόχαστρό τους για ακόμη μια φορά δημοσιεύματα από την Αυστραλία, τα οποία αναφέρουν πως σε βάρος του ισχυρού άντρα του ΑΟΞ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο εξέδωσε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Πάπας με το οποίο ζητείται να εκδοθεί από την Ελλάδα ενώ γίνεται αναφορά σε «επανειλημμένη ανυπακοή» ως προς τις δικαστικές αποφάσεις στις οποίες κατηγορείται ότι εμπλέκεται, ενώ παράλληλα κατηγορείται πως «αποφεύγει» να επιδώσει σημαντικά έγγραφα που ζητούν οι Αρχές της Αυστραλίας. 

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση με οσμή σκανδάλου που ξέσπασε πριν λίγους μήνες και στην οποία έχει εμπλακεί το όνομα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι πτυχές της υπόθεσης και με την ΠΑΕ να μην έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη τοποθέτηση επί του σκανδάλου και τις πλείστες όσες αναφορές στον Τύπο. 

Σύμφωνα μάλιστα με «διαρροές» σε ΜΜΕ, φαίνεται πως από την πλευρά της Ξάνθης κάνουν λόγο για «ένταλμα προσαγωγής» και όχι σύλληψης και πως αυτό δεν σχετίζεται με την ουσία της υπόθεσης. Μάλιστα, οι ίδιες αναφορές επισημαίνουν πως δεν υπάρχει νομικός και οργανικός δεσμός της ομάδας με την εταιρία που εμπλέκεται στο φερόμενο σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα