Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Κοινοποίηση

Βραδιά Εθνικής ομάδας απόψε, με την Εθνική να δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα στη Σουηδία.

Πηγαίνει εκεί με δυο ατού. Πρώτον την άριστη ψυχολογία μετά το διπλό στη Γεωργία και δεύτερον το εξαιρετικό κλίμα στο εσωτερικό της. Διόλου μικρά αυτά όταν μιλάμε για Εθνική και όχι Σύλλογο, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν αφορούν έναν λαό που έχει εκδηλωτικά συναισθήματα.

Αγωνιστικά το εντός έδρας ματς με τη Σουηδία έδειξε πως μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Το κάναμε μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ίσως στην κορυφαία εμφάνιση των τελευταίων χρόνων. Κάτι που τους κάνει πιο υποψιασμένους αλλά αυξάνει και τη δική μας πίστη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ποδοσφαιρικά θέλω πολύ να δω το ακριβό διπλό να επιβεβαιώνεται στη Στοκχόλμη. Και στοιχηματικά νομίζω πως ίσως αδικείται η Εθνική από το 5+ στο ενδεχόμενο νίκης της. 

Αλλωστε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο αήττητο σερί.

Προσωπικά μου έχει… κολλήσει η ισοπαλία! Είναι ένα αποτέλεσμα που το γυροφέρνει σε κάθε παιχνίδι της η Εθνική του Φαν Σχίπ. Το 2-0 στη Γεωργία, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ήταν το πρώτο με δύο τέρματα διαφορά μετά από εκείνο το 2-0 στη Μολδαβία τον Νοέμβριο του 2020. Από τότε, μπόλικες ισοπαλίες ή οριακές νίκες στο ένα γκολ. Κάπου εκεί στο όριο το βλέπω και απόψε, με την προσωπική μου ψήφο στο Χ.

Σε ειδικά παικτών, θέλω να παίξω Τζόλη ή Δουβίκα, καθώς τους θεωρώ και τους δύο ορεξάτους και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με έχει μπερδέψει όμως ο Φαν Σιπ με την τακτική που θα ακολουθήσει. Ισως ρισκάρω σε κάποιον από τους δύο στο live.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ευρώπη

Aπό τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, εκείνο που θέλω να παρακολουθήσω είναι το Αλβανία-Πολωνία. Καυτή αναμένεται η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η Αλβανία είναι κοντά σε πρόκριση στο Μουντιάλ και αυτό είναι ιστορικό επίτευγμα. Περιμένω ένα δυνατό, γεμάτο πάθος παιχνίδι. Χαρακτηριστικό πως το line στις κάρτες είναι στο 5,5! 

Για τον Σόουζα στην Πολωνία έχω γράψει εδώ και καιρό πως ανήκει στο γκρουπ των προπονητών που κοντράρω με ευκολία. Δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη να χάσουν κι άλλο έδαφος οι Πολωνοί απόψε.

Αντίθετα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον έγινε το Βουλγαρία- Β. Ιρλανδία μετά τις ήττες και των δύο λίγες μέρες πριν. Στο -6 από την Ελβετία, δεν υπάρχουν περιθώρια διεκδίκησης της πρόκρισης. Ισως εμφανιστούν πιο ελεύθερες στο μεταξύ τους, με το οver να ξεπερνά σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες το 2.70.

Οι Σέρβοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πέρασαν με διπλό και από το Λουξεμβούργο και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα ούτε κόντρα στο ντεφορμέ Αζερμπαϊτζάν στο Βελιγράδι. Ο άσος είναι λογικά χαμηλά, αλλά το Over 8,5 τελικές στην εστία δεν είναι άσχημη επιλογές σε τιμές λίγο κάτω από τον διπλασιασμό. Οι Αζέροι δέχτηκαν οκτώ τελικές στην εστία από τους Ιρλανδούς και 7 από τους Πορτογάλους στα δύο τελευταία του.

To παιχνίδι μου

Μονά

12/10 –21:45 Σουηδία-Ελλάδα  Χ (3.67) επί 9,6 μονάδες στο Pamestoixima.gr

12/10 –21:45 Βουλγαρία-Β. Ιρλανδία   Οver 3 (5.25) επί 6,7 μονάδες στη Betshop

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα