Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει η Ιωάννα: Δικαιωμένη αλλά ο φόβος παραμένει

Κοινοποίηση


Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο MEGA και όπως είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου, νιώθει ανακούφιση. Ωστόσο σημείωσε πως ο φόβος δεν έχει ακόμα φύγει, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για πιθανούς συνεργούς και δεύτερον ο φόβος για το αύριο.

Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι.

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα. Ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στα σημαντικά, στον λογο που βρέθηκε εκεί. Στο τέλος όπως είπε φάνηκαν οι προθέσεις και ο χαρακτήρας και από τις δύο πλευρές.

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

Απόστολος Λύτρας: Η κατηγορούμενη ήθελε να βλέπει την Ιωάννα να πεθαίνει βασανιστικά

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS, αναφέροντας πως η κατηγορούμενη είχε πρόθεση όχι μόνο να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά και να τη δει να πεθαίνει με βασανιστικό τρόπο.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα