Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Κοινοποίηση

H Ούνικς Καζάν δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ζενίτ και γνώρισε την ήττα με 70-69. Παρόλο, που το ματς ήταν ντέρμπι, ο Μπίλι Μπαρόν έβαλε πολύ μεγάλα σουτ και έδωσε την ώθηση στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ για να φτάσει στην πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδος

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

2/10 20:00, Περιστέρι – Προμηθέας

Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει. Πρεμιέρα κάνει απόψε και το ελληνικό, η Basket League. Το ματς της ημέρας, αναμφισβήτητα, διεξάγεται στα δυτικά προάστια και στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου». Εκεί, το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Προμηθέα σε ένα ματς που αναμένεται συναρπαστικό.

Αμφότερες οι ομάδες, κάνουν βήματα μπροστά. Χρόνο με το χρόνο. Οπότε, κάθε μάχη που δίνουν μεταξύ τους έχει αμείωτο ενδιαφέρον. Περιστέρι και Προμηθέας θέλουν την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το Περιστέρι, έχει δώσει ένα επίσημο παιχνίδι. Στα προκριματικά του Basketball Champions League. Εκεί δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλουζ και έμεινε εκτός ομίλων BCL. Από την άλλη, ο Προμηθέας έδωσε τα δύο παιχνίδια στην Πάτρα για το Super Cup. Στα οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ, στον ημιτελικό, αλλά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κρατήσει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να κερδίσει το Περιστέρι, αφού παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ στο 1,91. Οι «Περιστεριώτες» έχουν ενισχυθεί αρκετά. Έχουν βάλει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους, ενώ διαθέτουν και ταλέντο. Είναι πιο ξεκούραστοι από τους Πατρινούς, ενώ είχαν και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η δεύτερη επιλογή μου, αφορά ένα combo. Να μην ηττηθεί το Περιστέρι με περισσότερους από 6 πόντους και να μην σημειωθούν στο ματς πάνω από 166 πόντοι. Το πρώτο σκέλος, το ανέλυσε πιο πάνω. Όσον αφορά το under, το σκορ θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να ξεπεράσει τους 166 πόντους. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν σκληρά, ενώ ακόμα δεν είναι και έτοιμες. Θεωρώ πως δεν θα είναι τόσο εύστοχες. Μόλις σε ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί πάνω από 166 πόντοι. Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

2/10 20:00, Περιστέρι – Προμηθέας 1 1.93 με 20 μονάδες (Stoiximan.gr)

2/10 20:00, Περιστέρι – Προμηθέας 1 +6,5 και under 166,5 1.80 με 40 μονάδες (Bet365)

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα