Έκθεση πυρογραφίας στη Λέσχη Αξιωματικών στην Ξάνθη


ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ 1821 ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ  ΞΥΛΟ ΜΕ…ΦΩΤΙΑ!!!»

Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα λειτουργήσει από την Τρίτη 05 Οκτ 21 έως Κυριακή 21 Νοε 21 στην ΛΑΦ Ξάνθης, έκθεση πυρογραφίας με έργα του Αρχιφύλακα (ΕΛ.ΑΣ) Δημήτριου Δετσαρίδη. 

Η Έκθεση θα λειτουργεί κατά τις καθημερινές από 10:00-13:00 για τα σχολεία και 18:00-20:00 για το κοινό. Τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες η Έκθεση θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11:00-13:00.

Λόγω των μέτρων για την προστασία από τον covid-19, η είσοδος για το κοινό θα επιτρέπεται σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις, μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό. 

Οι επισκέψεις των σχολείων θα πραγματοποιούνται  σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για τη λειτουργία σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τήρηση όλων των μέτρων απόστασης και ατομικής υγιεινής, καθώς και τη διασφάλιση τη μη ανάμειξης διαφορετικών ομάδων. 

Οι επισκέψεις των σχολείων θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال