Εργαστήρι για την επικοινωνία σκύλου – ανθρώπου στον Ίασμο


Θεματικό εργαστήρι για την επικοινωνία και την αρμονική συμβίωση σκύλου – ανθρώπου διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου την Κυριακή 17/10, με «άρωμα» μάλιστα Ξάνθης. 

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον σύλλογο «Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης» και τους Τζεμπραηλίδη Γιώργο και Βασιλική Βουδούρογλου για την άψογα οργανωμένη παρουσίαση αλλά και τις κατατοπιστικές απαντήσεις  στις ερωτήσεις και στον διάλογο που έγινε κατά την διάρκεια της δράσης. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο σύλλογος μας έχει προγραμματίσει θεματικά εργαστήρια για όλες τις Κυριακές 11:00 – 13:00 επιλέγοντας στοχευμένα θέματα, επίκαιρα για όλες τις ηλικίες με εξειδικευμένους ομιλητές - εισηγητές κάθε φορά». 
Η είσοδος στα θεματικά εργαστήρια του Συλλόγου θα είναι ελεύθερη.

Την ερχόμενη Κυριακή 24/10 ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης και οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού τις περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας.

Το μήνυμα του Προέδρου του συλλόγου κ. Μπούκα Ηλία για την καινοτόμο αυτή νέα δράση αναφέρει τα κάτωθι: 

«Από σήμερα οι Κυριακές στον Ίασμο έχουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον.

Δωρεάν Θεματικά εργαστήρια τέχνης. λόγου, τεχνολογίας, δεξιοτήτων, διευρύνουν τον γνωστικό μας ορίζοντα ενώ παράλληλα παρέχουν συμβουλές σε όλες τις ηλικίες.

Κατηγορίες που έχουν να κάνουν με ψυχική υγεία, επαγγελματικό προσανατολισμό, εκπαίδευση, οικογένεια, συμπεριφορές, βία είναι βεβαίως στην ατζέντα. 

Συμμετοχή κοινού - διάδραση τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Κάθε Κυριακή στις 11:00 και για δύο ώρες περίπου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου στην πολιτιστική του στέγη στην κεντρική πλατεία Ιάσμου». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال