Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικό «crash test» του ΑΟΞ με τον Ορφέα και νίκη με 3-1

Κοινοποίηση

Στο παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε την Κυριακή (17/10) το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο ΑΟ Ξάνθης επικράτησε με 1-3 επί του Ορφέα. Ο Ηλίας Τσέλιος στο 22′ άνοιξε το σκορ και ο Πλατέλλας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο β’ μέρος με το γκολ που σημείωσε ο Μονρόζ στο 85′.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πλατέλλας απείλησε με δύο άστοχα σουτ, ενώ ο ΑΟΞ σημείωσε γκολ με τον Τσέλιο που ακυρώθηκε (off side). Στο 22′ ο Πολίμος έκανε από αριστερά την σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Τσέλιος με προβολή σημείωσε το 0-1. Στο 27′ μετά από σέντρα του Μονρόζ το σουτ στην κίνηση του Ιμπραΐμι απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιουργούσης και στο 29′ έγινε το 1-1 μετά την κεφαλιά του Ιωαννίδη. Στο 36′ με απευθείας εκτέλεσε φάουλ ο Πλατέλλας σημείωσε το 1-2.
Γκινσάρι και Πλατέλλας απείλησαν στο 53′ και το 60′ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 79′ ο Δημητριάδης βρήκε όμορφα τον Μονρόζ που βγήκε σε θέση πλάγια αλλά τετ α τετ με τον Γιουργούση να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το σουτ του Νίκου Μελισσόπουλου στο 81′ μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στο 85′ ο Διαμαντόπουλος έδωσε την ασίστ στον Μονρόζ που σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 86′ ο Τορομανίδης από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει με την μπάλα όμως να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 88′ το φάουλ του Κατρανίτσα μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Σαββόγλου – Δανδανόπουλος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο (46′ Γιακουμής), Μιχαήλ (46′ Φαζός), Παπάζογλου (46′ Μπάτζιος), Τζανακάκης, Πολίμος (46′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (46′ Γκινσάρι), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Μονρόζ, Τσέλιος (46′ Δημητριάδης Τ.), Ιμπραΐμι (46′ Διαμαντόπουλος).
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Κατρανίτσας, Κριεζής, Τζαμπάζ, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Βουλγαρίδης, Πασχαλάκης, Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Καλαϊτζόπουλος, Μελισσόπουλος, Γαλανός, Κωνσταντινίδης, Τολμίδης.
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα