Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καιρός – Ξάνθη: Κατέβασε λάσπη ο Κόσυνθος – Βροχερό σκηνικό

Κοινοποίηση

Βροχερό είναι το σκηνικό του καιρού τα τελευταία 24ωρα στην Ξάνθη, με τις βροχοπτώσεις να είναι έντονες και να διαρκούν αρκετή ώρα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στην περιοχή. Παράλληλα αισθητή είναι και η πτώση της θερμοκρασίας αν και παραμένει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. 

Μετά από μια παρατεταμένη ανομβρία, ο Κόσυνθος άρχισε να κατεβάζει λάσπη με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει, χωρίς ωστόσο να προκαλεί προβληματισμό. 

Σε ενημέρωση από την ομάδα Καιρικά Νέα Θράκης, το μεσημέρι της Δευτέρας, τονίζεται πως «πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις επόμενες ώρες στην περιοχή μας αυτή την στιγμή βρέχει μόνο στον Έβρο όπου και εκεί οι οποίες βροχές μέχρι  νωρίς το απόγευμα θα σταματήσουν. Εκ νέου επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ με βροχές και καταιγίδες στην περιοχή του θρακικού οι οποίες θα κινούνται βόρεια προς την ηπειρωτική Θράκη. Δείξτε προσοχή στο νησί της Σαμοθράκης πιθανόν τα φαινόμενα να έχουν αρκετά έντονο χαρακτήρα, ενώ στην ηπειρωτική Θράκη περιμένουμε τα μεγαλύτερα ύψη υετού σε Ροδόπη και Έβρο και τα λιγότερα στον νομό Ξάνθης. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα από την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα