Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Ξάνθη: Τρύπες στους δρόμους – Κατέρρευσε τοίχος

Κοινοποίηση

Μικρής έκτασης προβλήματα προκλήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στην Ξάνθη μετά και την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» από την περιοχή. 

Η ισχυρή βροχόπτωση που διήρκησε αρκετή ώρα προκάλεσε περιορισμένα προβλήματα, όπως την εμφάνιση τρυπών σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, κυρίως σε περιοχές όπου είχαν γίνει πρόσφατα παρεμβάσεις και δεν είχε τοποθετηθεί άσφαλτος (όπως στη Τσιμισκή αλλά και στη δυτική είσοδο της Πλατείας Εμπορίου). 

Τμήμα ενός εξωτερικού τοίχου σε ένα παλιό κτίριο επί της οδού Στογιαννίδη, κατέρρευσε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα αρχικά να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. 

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ ο δρόμος δόθηκε εκ νέου σε χρήση το Σάββατο, ωστόσο εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών από το σημείο. 

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν σε αγρόκτημα στη Γενισέα, χωρίς ωστόσο να προκαλούν ανησυχία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα