Κυκλοφοριακό κομφούζιο και ουρές για δωρεάν τρόφιμα στην Ξάνθη


Ένα κυκλοφοριακό χάος επικράτησε το πρωί της Τετάρτης επί της οδού Βας. Σοφίας στην Ξάνθη, στο ύψος του Γηπέδου του ΑΟΞ για τη διανομή των δωρεάν τροφίμων που αφορούν άπορους πολίτες της περιοχής. 

Η διανομή γίνεται, όπως συνηθίζεται τελευταία, μέσω drive through και οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ προσεγγίζουν το σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο. 

Η προσέλευση το πρωί της Τετάρτης ήταν μαζική με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ, με αρκετούς οδηγούς να αναμένουν την είσοδό τους στο σημείο διανομής και ο δρόμος να «νεκρώνει». 

Διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να κορνάρουν καθώς δεν μπορούσαν να περάσουν από το σημείο, ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να κάνουν επιτόπια αναστροφή για να γυρίσουν πίσω και να αλλάξουν πορεία. 

Ο εκνευρισμός των οδηγών χτύπησε κόκκινο, ενώ σχηματίστηκαν δύο μεγάλες ουρές και από τα δύο ρεύματα του δρόμου. 

Μετά από λίγη ώρα το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον απρόσκοπτα. Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال