Κυριακίδου: Οι αρνητές να νοιαστούν και για τους ανθρώπους γύρω τους


Η Επίτροπος Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη απευθύνει η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου, τονίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει «να νοιαστούν και για τον εαυτό τους, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω τους».

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογραμμίζει ότι «πρέπει να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον πλήρη εμβολιασμό των πολιτών, ώστε να θωρακιστούμε έναντι των μεταλλάξεων και της πανδημίας», ενώ απαντά τόσο στους επικριτές της ΕΕ όσο και στους δικούς της, για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

Εξηγεί τι είναι η HERA, την οποία χαρακτηρίζει «βασικό πυλώνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, τον οποίο εξαγγείλαμε το 2020 και θα καλύψει ένα κενό ως προς την ετοιμότητα και την αντίδραση της ΕΕ σε καταστάσεις έκτακτης υγειονομικής ανάγκης», και τονίζει ότι «ο μεγάλος στόχος είναι να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την επόμενη κρίση».

Επίσης, μιλά για τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για τον καρκίνο και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τη δική της περιπέτεια επισημαίνοντας ότι «η εμπειρία του καρκίνου σε κάνει να αγαπήσεις πραγματικά τη ζωή, σε μαθαίνει να απολαμβάνεις με ένα μοναδικό ίσως τρόπο, τις μικρές της χαρές».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال