Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Λευκή» φιλική ισοπαλία του ΑΟΞ με τον ΠΑΟΚ Β’

Κοινοποίηση

Στο 6ο φιλικό του παιχνίδι, ο ΑΟ Ξάνθης υποδέχθηκε στο Xanthi FC Arena τον ΠΑΟΚ Β’ το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η ξανθιώτικη ομάδα χρησιμοποίησε μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο στο τελικό 0-0 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Στο 36′ μετά από μαρκάρισμα του Μπάτζιου στον Πανίδη ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ίτσο σε κόρνερ. Στο 47′ το σουτ του Ιμπραΐμι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 49′ ο Γιακουμής απέκρουσε το μακρινό σουτ του Γαϊτανίδη. Ο Ιμπραΐμι απείλησε με άλλα δύο σουτ χωρίς όμως να βρουν στόχο, ενώ στο 54′ και το 65′ τα νέα του σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Άστοχο ήταν και το σουτ του Σπυρίδη στο 67′. Στο 70′ το φάουλ του Ιμπραΐμι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 71′ ο Πλατέλλας σημείωσε με κεφαλιά γκολ που όμως δεν μέτρησε (off side). Στο 82′ το πλασέ του Μονρόζ έφυγε άουτ όπως και η κεφαλιά του Τσέλιου στο 91′. Στο 92′ το μακρινό σουτ του Ζάντερ μετέτρεψε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μονρόι): Ίτσο (46′ Γιακουμής), Μπάτζιος (46′ Φαζός), Πολίμος (46′ Τζανακάκης), Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Ουνγιαλίδης (19′ λ.τρ. Ζάντερ), Δόρης (46′ Τσέλιος), Θυμιάνης (46′ Γκόμεζ), Μόνζε (46′ Γκινσάρι), Άνταμ (46′ Ιμπραΐμι), Διαμαντόπουλος (46′ Πλατέλλας), Δημητριάδης Τ. (46′ Μονρόζ).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Τάχατος, Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τζήμας, Σπυρίδης. Έπαιξαν και οι: Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Κόλινς, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Τσαούσης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα