Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης – του Γιάννη Παπαγεωργίου

Κοινοποίηση

Στη μακρινή Ελλάδα του 2196, ένας καλλιτέχνης, ο Τίμος, προσπαθεί να ανακατασκευάσει το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης αναζητώντας μοντέλα που να φέρουν την αδάμαστη μορφή της αυθεντικής. Ένα βράδυ συναντά την Τάνια. 

Στο σώμα της θα βρει όλες τις ασύλληπτες αναλογίες της αρχαίας Θεάς, ένα κατακλυσμιαίο έρωτα και ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να φέρει ρήξη σε πολλές πάγιες αντιλήψεις, για τον άνθρωπο, τη σκέψη και τη λεπτή ισορροπία μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. 

Όμως η διαφορετικότητα της Τάνιας είναι ορατή από την αδιάκριτη ματιά των ισχυρών της εποχής που την κυνηγούν με σκοπό να αποκρυπτογραφήσουν το μυστικό της και να καρπωθούν τις δυνάμεις του. Ο Τίμος θέλει την Τάνια σαν γυναίκα, χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε την κάνει μοναδική. 

Ζει μαζί της την περιπέτεια και μια τιτάνια σύγκρουση με το σκληρό τεχνολογικό κατεστημένο της εποχής τους. Μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται επιλέγει ένα βίαιο τρόπο να σώσει την Τάνια από τους εχθρούς της λυτρώνοντάς την από τη μοναδικότητά της που με μανία ζητούν.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιάννης Παπαγεωργίου

Εκδόσεις: Fylatos Publishing 

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα