Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα φρίκη στα Άβδηρα – Θανάτωσαν με φόλα αδέσποτο

Κοινοποίηση

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Ένα ακόμη περιστατικό ωμής – και ατιμώρητης – θανάσιμης βίας κατά αδέσποτων ζώων καταγράφεται στην Ξάνθη, και πιο συγκεκριμένα στα Άβδηρα. 

Πρόκειται για έναν οικισμό στον οποίο έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα αντίστοιχα περιστατικά, με όλες τις υποθέσεις να παραμένουν ατιμώρητες και ανεξιχνίαστες, μιας και δεν έχουν εντοπιστεί αυτοί που πετούν φόλες και δεν έχουν αποδοθεί οι κατά το νόμο ποινές. 

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά ένα αδέσποτο σκυλάκι το οποίο μάλιστα είχε στειρωθεί πρόσφατα με παρέμβαση των φιλόζωων. 

«Ένα φοβικό ήσυχο σκυλάκι που δεν πλησιάζει καν τους ανθρώπους. Γέννησε μωρά και τα σκότωσαν προ ημερών. Στειρώθηκε πριν από μία εβδομάδα και το φόλιασαν στην πλατεία του χωριού. Πέθανε μπροστά στα μαγαζιά. Δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε κανείς κάτι. Όλα έγιναν αθόρυβα και ήσυχα. Ύπουλα δηλαδή. Ψυχούλα καημένη» σχολιάζει ο Σύλλογος Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης για το συμβάν. 

Υπενθυμίζεται ότι φόλες έριξαν πρόσφατα και στη Σκάλα Αβδήρων, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο ακόμη αδέσποτα σκυλιά. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα